Weert - Breukelen - Rotterdam - Antwerpen
Tel: 0495-530056 - 020-7192300 - 010-5300777 - 0032(0)35559782

De SnörEx® is een snurkbeugel die op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

Naast de blauwe SnörEx is er ook een roze variant: de SnörEx® LadySnore, speciaal voor vrouwen.

Hoe gaan wij u helpen?

Kosteloos eerste consult

Tijdens het kosteloze intake gesprek wordt uw snurkprobleem met u besproken. Tevens wordt d.m.v. een aantal testjes bij u bekeken of wij u kunnen helpen en met welke methode. Op deze manier kunt u ook bekijken of u ook geholpen wenst te worden.

Hulp op maat

Als bij het eerste consult blijkt dat wij u kunnen helpen en u wenst door ons geholpen te worden, maken wij afdrukken van boven en onderkaak en wordt door ons laboratorium een SnörEx® voor u op maat vervaardigd. U kunt uw SnörEx® al binnen 2 weken ophalen.

Nazorg

Alle SnörEx® snurkbeugels zijn zeer duurzaam. De SnörEx® kan te allen tijde bijgesteld worden. Keert het snurkprobleem terug? Dan wordt uw SnörEx® kosteloos bijgesteld.

Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test