Weert - Breukelen - Rotterdam - Antwerpen
Tel: 0495-530056 - 020-7192300 - 010-5300777 - 0032(0)35559782

Na allerlei middelen te hebben geprobeerd kwam ik via via uit bij Snorex. Eerlijk is eerlijk het is even wennen. Vooraf heeft men je hier echter uitgebreid op voorbereid. Eenmaal gewend begint de finetuning. Zelf ben ik drie keer terug geweest. Ik ben zelf maar ook mijn vrouw is zeer tevreden over het resultaat. Voor haar en daarmee ook voor mij goede nachtrust.

Anoniem, 30 september 2020

Na veel te hebben uitgeprobeerd nu eindelijk een oplossing voor mijn snurken gevonden.
Al bij het eerste gebruik was er een zo grote verbetering dat we weer bij elkaar konden slapen.
Na een kleine aanpassing is het snurken nu vrijwel geheel weg. We slapen nu weer gewoon naast elkaar en dat is echt heerlijk

Anoniem, 16 september 2020

Al ruim 10jr gebruik ik met zeer grote tevredenheid mijn Snörex.
Door de goede samenwerking tussen de gebruiker en de mensen in het laboratorium zit de Snörex als gegoten en onder de juiste spanning. Totaal geen last tijdens het dragen.
Het is heel belangrijk, is mijn mening, 1 x 2/jr. even bij de laboratorium langs te gaan voor een z.g. APK keuring. Zijn er veranderingen in de mond kunnen deze direct aangepast worden aan de Snörex. In 1 woord, Zeer tevreden.

A.S. Heijboer, 20 augustus 2020

Na enkele jaren met “snurkbitjes” die in het begin even helpen, maar waarbij de onderkaak steeds verder naar voren moet om resultaat te behouden, ben ik op zoek gegaan naar een beter alternatief. Uiteindelijk ben ik bij Somnoclinic uitgekomen. Na een eerste prettige intake is gebleken dat ik geschikt ben voor een Snorex. Al snel was de Snorex perfect op maat klaar. Even wennen met het inbrengen en een “palette” die de tong in positie houdt, maar direct na de eerste nacht werd ik wakker naast mijn uitgeruste vrouw:-).
Het is even wennen en het “palette” is nog een paar keer aangepast om het beste resultaat te behalen. Er is steeds gezegd: indien het resultaat niet goed is, gewoon terug komen want het is millimeter werk om het goed/perfect te krijgen. Ik ben inmiddels 3 keer terug geweest om het palette bij te stellen wat niet meer dan 10 minuten tijd kost. Ik slaap inmiddels 10 maanden iedere nacht met de Snorex tot groot genoegen van mijn vrouw en mijzelf. Ik zou geen nacht zonder (Snorex) willen. Er werken vriendelijke deskundigen die het beste resultaat willen. Kortom, mocht u een snurkprobleem hebben, dan is het de investering meer dan waard. (Naar mijn mening kun je beter investeren in een Snorex dan in een nieuw matras, immers slapen naast een snurker is niet te doen en die porren in je zij daar wordt de nachtrust het ook niet beter van.)

P Staalsmid, 16 september 2020

Sinds twee jaar beugel. Paar uur wennen. Zit goed en geen gesnurk.

K. Bartels, 30 juni 2020

Vandaag had ik een afspraak bij jullie vestiging in Breukelen. Door problemen met het OV kwam ik te laat. Toen ik daarover naar jullie algemene nummer in Weert belde, zijn de medewerkers in Breukelen ingelicht en ben ik van het station gehaald. Vervolgens is mijn beugel prima en snel bijgesteld vlgs de garantieregeling. Ik kreeg zelfs bij het afscheid het aanbod om me naar het station te brengen.  Heel veel dank voor deze goede en aardige service! Ik ben heel blij met hoe mijn Snorex nu weer is afgesteld.
 
Anoniem, 23 juli 2020

Mijn eerste Snorex kreeg ik in mei 2010; na jarenlang tobben met veel gezondheidsklachten (minimaal 4 x per jaar allerlei holteontstekingen in het hoofd, veel antibiotica slikken en enorme vermoeidheidsklachten) merkte ik na enkele maanden van gebruik van de beugel dat ik me veel beter ging voelen. Ik werd voor het eerst in jaren weer uitgerust wakker. Ik heb ca. 8 jaar met mijn eerste beugel gedaan en heb nu een tweede. De eerste beugel is mijn reservebeugel. Ik wil nl. niet meer zonder. In de afgelopen 10 jaar heb ik slechts 1 of 2 keer een lichte voorhoofdsholteontsteking gehad na een verkoudheid en dit is zonder antibiotica genezen, iets wat voor mijn Snorex beugeltijd nooit is gelukt. Ik voel me fitter dan toen ik 20 jaar jonger was!

K.T. ’t Jong, 22 juni 2020

De snórex heb ik nu 6 jaar en ben uiterst tevreden. Hoe vaak ik mensen van mijn leeftijd hoor dat ze slecht/apart slapen i.v.m. snurken van de partner dan prijs ik me dat ik destijds de stap genomen heb. Het is even wennen maar dat heb je ook met een nieuwe bril.

Anoniem, 8 juni 2020

gebruik de beugel al jaren, zowel mijn vrouw als ik zijn erg tevreden, mijn vrouw omdat ik niet meer snurk en de nacht zonder onderbrekingen doorkomt en ikzelf omdat ik uitstekend slaap.

A.A.M. Meijer, 11 juni 2020

Ik had last van slaappneu wat mijn leven en vooral studeren extreem moeilijk maakte. Ik heb na lang twijfelen toch de stap gezet om jullie product te kopen na lang sparen en ik kan met eerlijkheid zeggen dat het al wonderen heeft gedaan. Ik kan voor de eerste keer in jaren gewoon doorslapen en als ik wakker ben is alles gewoon helderder. Zouden jullie dit kunnen doorgeven aan de mevrouw die verantwoordelijk is in Turnhout en haar ook bedanken voor haar enorme klantvriendelijk. Ik ben zelden iemand tegen gekomen die zo vriendelijk was in de handelszorg. Na het eerste ongeluk waarbij de snorex niet paste leek ze zeer ongerust over mijn situatie maar ik ben jullie op dit moment extreem dankbaar dat ik eindelijk terug kwalitatief kan slapen. 

Anoniem, 18 juni 2020

Het heeft ons erg geholpen. Ik slaap niet meer op de snurkkamer en de droge mond is ook voorbij. Natuurlijk was het wennen om het bitje in te brengen en te dragen, maar toch snel gewend. Nog wel terug geweest om de fijn afstelling te laten doen. Het heeft me ook verlost van het tanden knarsen, aangezien het bitje er tussen zit. Het geldbedrag ben ik vergeten, maar het helpt ons iedere nacht aan een goede rustige nacht. In een woord geweldig, wat een uitvinding!

K van Woudenberg, 30 april 2020

Na jaren last te hebben van heel hard snurken , heb ik een snorex besteld. Het is een paar weken wennen aan de beugel. Maar dan ben je er aan gewend. 1x terug geweest om wat bij te laten stellen . En snurk nu helemaal niet meer. Superlijm ermee. En mijn vriend nog blijer . Top zeer aan te raden

Anoniem, 18 april 2020

De Snörex werkt prima, is comfortabel en verbetert de slaap. Aanbevelenswaardig!

Anoniem, 27 mei 2020

Ondanks de kosten kan ik wel stellen dat het product werkt, mijn echtgenote heeft een betere nachtrust en zelf word ik iets minder vermoeid wakker. Eigenlijk kan ik er niet zonder!

Anoniem, 30 maart 2020

Nadat mijn vrouw vele nachten op de bank doorbracht zijn we gaan zoeken naar een oplossing en kwamen terecht bij de Somno kliniek . We hebben een afspraak gemaakt en konden er snel terecht, er werd een afdruk gemaakt en de week erop kreeg ik de Snörex vanaf die tijd slapen we weer samen. En hij bevalt heel goed.

C. Poots, 15 april 2020

Ik kom al ruim 20 jaar bij SomnoClinic. Ik sneurkte heel erg en had veel slaapapneu’s waardoor mijn vrouw me ’s nachts steeds wakker maakte en kwam ’s morgens niet uitgerust uit bed en ging dan al vermoeid naar mijn werk. Via de huisarts, die mij verwees naar Snorex kwam ik in Weert. Ik werd daar onderzocht door een KNO arts en die zei dat mijn tong in mij slaap in mijn luchtpijp gleed en ik daarom bijna ging lucht kreeg en slaapapneu’s had. Met het Sorex apparaat is dit helemaal over. Ik heb nu al mijn 3e apparaat tot volle tevredenheid van mijn vrouw en mij. Ik kan het een ieder aanbevelen. Een eenvoudig apparaat. Geen operatie aan de huig of een beademingsapparaat of andere merkwaardige behandelingen nodig.Vakbekwaam en vriendelijk personeel

J.L. Matze, 5 februari 2020

Heb mijn halve leven heel erg gesnurkt zo erg dat er niet naast mij te slapen was. Ik was buiten te horen. Ruim 4 jaar geleden hoorde ik via de radio over een oplossing. Ik dacht dat zal er nog wel bij kunnen liggen naast alle andere rommel wat ook niet werkt(ik had al van alles geprobeert buisje klemmetjes spray ,noem maar op ) Maar niets werkt We hebben de stap toch maar gezet naar de kliniek,de eerste paar dagen was het wennen Maar na deze dagen heb ik nooit wee gesnurkt Afgelopen week ging het veertje van de beugel stuk ,dus deze week zonder geslapen .nee dus niet geslapen en dat kleine beetje slaap wat er dan nog komt is slecht ,last van de keel Morgen is de beugel er gelukkig weer Wat heb ik dat gemist,een super ding
Ik kan en wil niet meer zonder.

Klaas Greving, 18 maart 2020

Ik heb de Snörex aangeschaft op verzoek van mijn vrouw omdat zij veel last had van mijn gesnurk.
vanaf de 1e dag dat ik de Snörex in had hielp het. Het enige nadeel wat ik ervaar is wat moeite met slikken, maar daar is mee te leven.

Wichard van den Heuvel, 26 maart 2020

Ik werd uitstekend geholpen ben dus sinds 3 jaar zeer tevreden ! LH West Vlaanderen België

Anoniem, 27 februari 2020

Ik heb de Snorex nu een maand en ben zeer tevreden, je moet je goed aan de uitleg houden om aan de snorex te wennen.
Sliep er na een paar dagen een hele nacht mee, natuurlijk is het even wennen maar dat is logisch.
Niet gelijk opgeven is mijn advies, het werkt echt.

Anoniem, 25 februari 2020

Ik heb nu 4 maanden de SnorEx van jullie en ik ben zeer tevreden omdat ik beter slaap ik geen Apneu meer heb en omdat mijn vrouw nu ook weer gewoon kan slapen en niet als zij wakker wordt vanwege het lawaai naar een andere kamer moet. Ik zelf had een korte gewenning 2 nachten dit is kort ik denk zelf dat andere er iets langer over zullen doen maar het is de moeite waard. Ik zelf ben er erg content mee omdat dt ik hierdoor geen zuurstofmasker hoeft te dragen. Over de behandeling niks dan lof goed voorgelicht en kon later gewoon langs komen om iets te laten bijstellen. Top bedankt voor alles.

Hans van Cappelle, 24 februari 2020

Na verschillende dingen geprobeerd te hebben, was de Snörex mijn laatste ‘hoop’. En eerlijk gezegd was ik aanvankelijk wat sceptisch… Maar mijn scepsis is inmiddels weggenomen. Ik snurk nauwelijks meer, mijn partner slaapt weer goed en ik wordt écht uitgerust wakker.

Anoniem, 24 februari 2020

Sinds ik mijn Snorex heb, snurk ik niet meer en ben ik van mijn lichte mate van Apneu verlost.

Anoniem, 20 februari 2020

verstandige en goed werkende aanschaf geweest.

Anoniem, 13 februari 2020

Bevalt mij goed; in begin wel even wennen qua gevoel. Mijn vrouw kan weer rustig slapen.

Henk Tomesen, 5 februari 2020

Op latere leeftijd kreeg ik veel last van gesnurk en apneu Ik ben daarvoor behandeld door mijn tandarts die mij een zgn snurkgebit heeft aangemeten. Dat heeft nooit tot volle tevredenheid gewerkt en trok mijn onderkaak uit zijn verband. Gevolg was dat ik jaren apart van mijn vrouw sliep. Dat was nodig omdat we allebei anders niet sliepen. Toevalligerwijs zagen wij de reclame van Snorex. Niet geschoten is altijd mis, dachten we, dus zijn we naar deze firma gegaan. Zij hadden een goed verhaal. Na enig aarzelen, we schrokken van de stevige prijs, ben ik toch met hen in zee gegaan. Dat is achteraf een goede keuze geweest. Ik slaap weer in de echtelijke sponde en mijn echtgenote hoort mij niet meer. Deze uitkomst is niet zonder slag of stoot gekomen. Ik heb heel erg moet wennen aan het gebitje en had veel last van kokhalzen. Voorts moet er rekening mee worden gehouden dat je een aantal keren terug moet voor bijstelling. De afstelling is tenslotte per persoon anders. Het is een kwestie van geduld en volhouden. Sprookjes bestaan niet!!

Anoniem, 3 februari 2020

Ik kom al ruim 20 jaar bij SomnoClinic. Ik sneurkte heel erg en had veel slaapapneu’s waardoor mijn vrouw me ’s nachts steeds wakker maakte en kwam ’s morgens niet uitgerust uit bed en ging dan al vermoeid naar mijn werk. Via de huisarts, die mij verwees naar Snorex kwam ik in Weert. Ik werd daar onderzocht door een KNO arts en die zei dat mijn tong in mij slaap in mijn luchtpijp gleed en ik daarom bijna ging lucht kreeg en slaapapneu’s had. Met het Sorex apparaat is dit helemaal over. Ik heb nu al mijn 3e apparaat tot volle tevredenheid van mijn vrouw en mij. Ik kan het een ieder aanbevelen. Een eenvoudig apparaat. Geen operatie aan de huig of een beademingsapparaat of andere merkwaardige behandelingen nodig.Vakbekwaam en vriendelijk personeel

J.L. Matze, 5 februari 2020

Zeer tevreden over het gebruik van de Snorex, reeds aanbevolen aan vrienden, die er ook erg tevreden over zijn.

Anoniem, 2 februari 2020

Eerdere methoden om het snurken te verhelpen bleken waardeloos. Een spray om op te tong te spuiten? Totaal geen effect! Een zelfbijtbitje? Het resultaat: ernstige kramp in de kaken en ik snurkte nog net zo hard. Daarom met de nodige reserve aan Snörex begonnen. Mocht dit weer niets zijn, dan was ik dit keer wel duizend euro kwijt. Dat is niet niets. Maar om een lang verhaal kort te maken: mijn vrouw is de gelukkigste vrouw van de wereld. Hoe ik ook lig te slapen, ik snurk niet meer. Zelfs niet wanneer ik op mijn rug lig. Het was wel even wennen voor het gevoel van kokhalzen over ging, dat wel. Aan een multifocale bril ben je sneller gewend. Had ik ook wel verwacht. Ik ben daarom aan dit bitje begonnen op vakantie. Maar ook daar hoefde ik geen tweede hotelkamer te reserveren. Na bijna drie maanden gebruik ga ik terug voor controle en misschien verdere fijnafstemming.

Anoniem, 31 januari 2020

Het koste even wat moeite, geduld en doorzetvermogen om aan de beugel te wennen. Ik heb als kind nooit een beugel gehad en was niet helemaal voorbereid de druk en spanning die je in begin op je tanden voel. Het heeft ongeveer een maand geduurd voordat ik ermee kon slapen en tijdens het eerste half jaar is de stang en voet een aantal keren aangepast. Uiteindelijk is de afstelling zodanig dat ik om het driekwart jaar langs kan komen voor een kleine bijstelling. Dit mocht tot nu toe zonder een consult te hoeven betalen wat op zich al bijzonder is. Mijn partner slaapt licht en heeft gaauw last van allerlei geluiden – we kunnen nu weer samen in een bed slapen. Het is even wennen maar ik ben er blij mee.

Anoniem, 31 januari 2020

Na jaren een MRA-beugel te hebben gebruikt kreeg ik last van mijn onderkaak. Omdat de beugel aan vervanging toe was besloot ik te gaan voor de Snörex-beugel. En daar heb ik geen spijt van! Mijn echtgenote heeft er ook geen spijt van, want ze hoeft zich geen zorgen te maken over gesnurk naast haar!
De beugel zit perfect en aan de ‘pelote’ ben je zó gewend!

Anoniem, 31 januari 2020

VOOR MIJ MOET ER NIETS VERANDERD WORDEN ,HET IS PERFECT ZO !!
IK SLAAP VEEL BETER , BEN FIT SMORGENS EN MIJN VROUW SLAAPT OOK VEEL BETER 🙂

DANK HIERVOOR AAN HET SNOREX TEAM !

Anoniem, 29 januari 2020

Ik gebruik al ruim 6 jaar de Snörex. Het blijft een beetje wennen. Ik doe hem in als ik bijna in slaap val en dan heb ik er dan helemaal geen last van. Ik merk het als ik de Snörex niet heb ingedaan. Ik slaap dan onrustiger, word wakker van mezelf en heb ik een beetje hoofdpijn. Geen goed begin van de dag. Mijn vrouw “eist” het gebruik van de Snörex omdat zij dan ook beter slaapt. En op de camping en bij logeerpartijen, krijg ik nu ook geen opmerkingen meer over snurken. Wel zo prettig voor iedereen.

Anoniem, 23 januari 2020

Ik kan al 10 jaar rustig naast mijn vrouw slapen zonder problemen ineen hotel overnachten top.

Anoniem, 20 januari 2020

Heb je een snurk of appneu probleem schroom niet en ga naar snorex. Profesionele deskundigen op dit gebied altijd een passende oplossing op een goede nachtrust. Voor mij persoonlijk heeft snorex mijn huwelijk gered na 3 jaar gescheiden slapen eindelijk weer leppeltje leppeltje

J van der Veer, 16 januari 2020

sedert 2013 snorex in gebruik, word uitgeslapen wakker. 
OSAS AHI 20/h bij slaaponderzoek zonder Snorex
OSAS AHI 2/h bij slaaponderzoek met Snorex
In 2013 vergoedde mijn verzekering Avero Achmea slechts de helft van de kosten
Thans in 2020 Zilveren Kruis Achmea wordt niets meer vergoed -dit betreft na 6 jaar een nieuwe Snorex ondanks verwijzing KNO arts met vermelding dat ik geen MRA kan dragen ivm onderbeugel en geen CPAP apparaat kan gebruiken. Ga nu in beroep bij Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen Bij negatieve reactie zal ik naar burgerlijk rechter gaan en tevens contact opnemen met consumenten organisaties zoals bv Radar, Kassa en Max ik ervaar de afwijzing als discriminatie omdat ik geen andere optie heb vanwege onderbeugel en CPAP mij alleen maar uit mijn slaap hield

A Rijnders, 19 januari 2020

Gebruik de SnörEx nu 6 jaar en ben zeer tevreden. Mijn vrouw merkt meteen als ik ‘m niet gebruik.

Wil Vinclair, 18 januari 2020

Een goede aanschaf

Sinds een jaar heb ik nu de Snorex. Het heeft nogal wat tijd gekost om de juiste instelling te vinden maar hierbij ben ik zeer goed geholpen.Ik ben hiervoor diverse keren naar de lokaties in Breukelen en Rotterdam geweest en dit was nooit een probleem.
Sinds ik de Snorex heb, slaap ik weer goed en is het snurken afgelopen. Het is wel een gewenning in je mond maar daarna is het echt een goede aanschaf.
Ik vind het wel belachelijk dat de beugel niet vergoed wordt door de verzekering. Als ik de beugel niet zou hebben, zou dat voor lichamelijke problemen gaan zorgen hetgeen voor de verzekering dan weer kosten veroorzaakt. Stoppen met roken wordt ook vergoed.

Anoniem, 15 januari 2020

Prima oplossing

Nadat mijn vrouw al geruime tijd met oordoppen sliep was het tijd voor actie. Na het lezen van recensies gekozen voor de Snörex. Kon snel terecht voor afspraak en inmeten van de beugel was een peulenschil. Er werd duidelijk aangegeven dat er soms meerdere bezoeken noodzakelijk zijn om de juiste afstelling te vinden. Elke gebruiker is anders en zo ook de afstelling van de beugel. Ben meerdere keren terug geweest voor bijstellen van de beugel en heb nog niet helemaal de juiste afstelling gevonden, but we are getting there.
Elk bezoek voel ik me welkom en wordt ik met dezelfde positieve energie geholpen. De beugel werkt bij juiste afstelling super. Alleen kan het soms na verloop van tijd zijn dat hij toch iets moet worden bijgesteld. De Snörex is prima oplossing voor mij. 

Milo Godschalk, 15 januari 2020

“Reeds na 4 weken een goed resultaat. Een goede nachtrust.”

Mijn ervaring is louter positief

Mijn ervaring is louter positief. Natuurlijk was het even wennen en creëert je tong veel speeksel in het begin. Maar zodra je accepteert in het begin dat er iets vreemds in je mond zit en je je realiseert dat je tong een soort spier is die ontspant als je slaapt dan werkt het prima. Na een aantal dagen was ik eraan gewend en na een week sliep mijn vrouw alweer naast mij. Ik maak nog wel wat kleine geluidjes maar die worden door mijn wederhelft bestempeld als schattig. Hard snurken en mijn partner wakker snurken is voorgoed verleden tijd.

Anoniem, 15 november 2019

Ben van het snurken af

Ik draag de beugel nu 1 jaar en ben van het snurken af. In het begin is het wat aanpassen maar het wendt wel. En het belangrijkste is dat het effectief werkt

Martin de Laat, 20 november 2019

We zijn weer blij dat we samen slapen.

Heb ruim 2 jaar apart geslapen wat niet fijn is.Niet goed voor allebei.Keuze was of allebei niet goed slapen of apart en wel slapen.Allerlei dingen geprobeerd,neus klemmetjes ,filters en meer van die rommel wat dus echt niet werkt.Opereren is ook geen optie,heb twee broers van mijn vrouw die dat hebben gedaan maar nog steeds snurken.Toen vertelde de assistente van mijn huisarts dat ik eens langs moest gaan bij jullie.(ze had er namenlijk gewerkt en zei dat het echt werkte)Heb de intake gedaan en eigelijk op vrij korte termijn beslist.Ik heb het van een technishce kant bekeken en het verhaal is zeer aanemenlijk.Heb een snorex aan laten meten.Ben aan de slag gegaan met de gewenning.Het gaat niet venzelf wat logisch is met een beugel in je mond die ook nog je tong naar beneden duwt.Je moet wel doorzetten,het is het waard.We zij weer blij dat we samen slapen.Snurken doe ik niet meer,wel een paar bijgeluidjes die wellicht na wat aanpassing nog weggepoetst kunnen worden.Kortom het werkt.

Ben van Berlo, 14 november 2019

We slapen gewoon weer samen

Zoals in het tv-spotje: we slapen gewoon weer samen en de logeerkamer is weer alleen voor logés.

Anoniem, 12 september 2019

De SnörEx werkt veel beter dan de standaard snurkbeugels 

Ik heb verschillende snurkbeugels gebruikt met wisselend resultaat. De Snörex was even wennen, maar het werkt veel beter dan de standaard snurkbeugels. Ik kan ’s nachts weer lekker slapen en goed ademhalen.

Anoniem, 22 september 2019

Ik kan nu weer met mijn vriendinnen op vakantie zonder schaamte

Na alle mogelijkheden tegen snurken te hebben geprobeerd kwam ik bij Snörex terecht. Snelle afspraak en behandeling. Wel een paar nachten moeten wennen aan de beugel. De werking is goed. Ik kan nu weer met mijn vriendinnen op vakantie zonder schaamte. En in de ochtend zonder strepen op mijn gezicht naar mijn werk.
De prijs is wel erg hoog en daarom niet voor iedereen mogelijk..

Anoniem, 28 september 2019

100% tevreden

Ik heb al meer dan 10 jaar een Snörex en ik ben er 100% tevreden van. Ik snurkt niet meer, ik slaap goed en als ik op reis ga neem ik het toestelletje probleemloos mee. Gemakkelijker kan niet! Een schande dat niet door het ziekenfonds terubetaald wordt!!!

Anoniem, 29 juli 2019

Slaap weer als een roos

Dit is m’n tweede beugel. Eerste beugel paste niet meer goed door plaatsen van een brug door de tandarts. Dus begon weer te snurken. Vandaar nieuwe aangeschaft en slaap weer als een roos. Overigens was bij mij een lichte apneu vastgesteld in 2011. Met deze beugel verholpen, wat ook is vastgesteld middels een slaaptest in het ziekenhuis.  De SnorEx werkt gewoon! Verbeterpunt: De beugel goedkoper maken. Maar ik begrijp de kosten die gemaakt worden hoor!

Harald Garretsen, 1 juli 2019

Geachte heer of mevrouw,

Uw “felicitatie “aan mijn adres vanwege de leeftijd van 4 jaar van mijn Snörex ( 1461 dagen ! ) in dank ontvangen. ECHTER: ik moet als één van uw ongetwijfeld vele klanten UW BEDRIJF een groot compliment maken ! U heeft mij een zeer bruikbare , effectieve en duurzame orthese geleverd.
Ik verwonder mij erover dat het ding nog steeds mijn snurkprobleem opheft. Zeer opvallend is, als ik in de vroege ochtend , enkele uren vóór het opstaan,mijn orthese uit doe vrijwel direct het snurken begint. Het is mijn echtgenote die mij daar dan op wijst. Beter bewijs van de effectiviteit is er niet !
En dat na 4 jaar dagelijks gebruik. Dat vind ik een knappe prestatie. Regelmatig, tweemaal per jaar, breng ik een bezoek aan de tandarts. Mijn onderkaak bevat nog twee snijtanden, de rest wordt ingenomen door een prothese. Zodra er zich wijzigingen gaan voordoen in mijn bovenkaak, dat is zonneklaar, moet natuurlijk mijn orthese worden aangepast. Zolang dit niet het geval is zie ik er de noodzaak niet van in me naar Weert te spoeden.
Bij mijn laatste bezoek heeft u mij diverse schoonmaakmiddeltjes aangeraden en verkocht. Ze staan nog ongebruikt in het kastje. Na gebruik reinig ik mijn orthese al die jaren al , zonder onderbeking , met succes ,met een middel dat luistert naar de naam “Ecosym”. Ik wilde u deze ervaring niet onthouden.

Een zeer tevreden ,zij het eigenzinnige klant,

Anoniem, 14 juli 2019

5 jaar SnörEx gebruikt met prima resultaat

5 jaar snorex gebruikt met prima resultaat. Geen gesnurk meer, ik slaap prima, geen hoofdpijn in de ochtend, beter uitgeslapen, ook het gewenningsproces van de snorex verliep van 1 minuut in tot binnen 14 dagen de hele nacht,

Anoniem, 24 juni 2019

Had ik dit maar eerder gedaan

SomnoClinic ! Ja op tv zag je het wel is voorbij komen maar dan doe je er in eerste instantie niets mee apart slapen gaat toch goed. Dan komt het moment dat je op onderzoek uitgaat en je ontdekt dat het best een investering is en dat houd je dan weer tegen. Maar nu ik eindelijk besloten heb je toch te proberen denk ik Had ik dat maar veel eerder gedaan.  Wat een goed product is dit! Heel blij mee.

Anoniem, 28 juni 2019

Het beste alternatief dat wérkt

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

De beugel voldoet uitstekend

Sinds 15 jaar gebruiker van een apneu-beugel van SnörEx. De beugel voldoet uitstekend, met name volgens mijn vrouw, maar het vraagt enige tijd (bij mij enkele jaren!)voordat de beugel echt helemaal gewend is. De eerste weken zijn echt “doorbijten”. Als je dat kunt, is het bij snurk- en apneuproblemen een aanrader!! Ik ben nu aan mijn derde beugel begonnen.

Anoniem, 8 mei 2019

Ik ben erg blij met mijn SnörEx-beugel!

Ik slaap veel beter door en wordt echt uitgerust wakker. De beugel kon ik vanaf de eerste dag goed verdragen. Waarschijnlijk kwam dat omdat we kozen voor een korte pelotte met weinig druk. Na 1 maand was de druk onvoldoende en begon ik weer licht te snurken. Bij de nacontrole-afspraak is er toen een langere pelotte met meer druk geplaatst en was het snurken weer over. Deze langere pelotte kon ik prima verdragen: mijn gehemelte en tong waren al helemaal gewend aan de beugel. Kortom, ik ben heel tevreden over de werkwijze in de Somnoclinic en de manier waarop ik heb kunnen wennen aan de beugel. Dat ik zoveel beter slaap had ik niet verwacht.

Anoniem, 7 mei 2019

Ik zou het iedereen aanbevelen!

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

100% verbeterd

Ik gebruik sinds 2013 de SNOREX en mijn slapen is met 100% verbeterd en ook voor mijn partner.
Iedereen die snurkt of apneu heeft zou ik dit product aanraden

Herman Redeker, 11 april 2019

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard. Werkt goed tegen snurken en apnoe, is super-makkelijk mee te nemen op reis en het bedrijf Somnoclinic levert goede discrete en snelle service.

Anoniem, 2 mei 20199

In 2008-2009 ben ik bij U geweest voor het aanmeten van Uw beugel in Weert i.v.m. mijn gesnurk met al de problemen van dien met mijn vrouw. Ik wil U mededelen dat ik 30 Mei mede door Uw beugel 50 jaar getrouwd ben door het dagelijks te gaan slapen met de beugel. In deze ruim 10 jarige periode is de veer van de beugel 2 x vervangen en tot op heden voldoet hij nog prima. Mede door de beugel kunnen wij er een mooi feest van maken , hiervoor hartelijk dank

Thomas Dekker, 2 april 2019

Ik kan het iedereen aanraden

Door de SnörEx beugel slapen mijn vrouw en ik weer de hele nacht samen in 1 bed. Zij is zeer met deze investering. Ik kan het iedereen aanraden die problemen heeft met snurken.

Anoniem, 30 maart 2019

Dit is mijn tweede SnörEx.

Het eerste exemplaar heb ik na ca. 15 jaar gebruik weg moeten doen. Was totaal versleten. Heeft zijn geld wel opgebracht ! Bij het tweede exemplaar werd na een korte periode van ongemak het euvel perfect opgelost. Tot volle tevredenheid ! Hoop dat ik met dit tweede exemplaar net zo veel plezier en gemak mag hebben als mijn eerste !!

J.G. Brants , 23 maart 2019

Eind 2005 ben ik heel goed geholpen met een Snörex beugel op maat. Mijn slaap apneu en snurken zijn, na de korte gewenningsperiode, helemaal opgehouden. Dankzij de beugel heb ik destijds een voorgestelde, veel ingrijpender, chirurgische ingreep vermeden. Ik kon me toen goed concentreren op afvallen wat ook is bereikt. Daarna heb ik de beugel nog af en toe perioden gebruikt bij licht snurken. Nu krijg ik een brug en laat ik bekijken of de beugel nog is aan te passen of moet worden vervangen.
Fijn dat dit product er was en is.

Anoniem, 4 april 2019

Heel tevreden

Kon meteen al vanaf de eerste nacht de beugel goed inhouden, echter met weinig resultaat. Daarvoor was ik gewaarschuwd, en 3 weken later heb ik de beugel laten bijstellen wat meteen zeer goed resultaat gaf. Ben heel tevreden.

Patrick Derycke, 19 februari 2019

Uitstekend

Mijn SnörEx is uitstekend geen geklaag meer en zeker geen gesnurk meer. Slaap veel beter en was het zeer snel gewoon en veel beter dan dat stom masker of cpap daar kun je helemaal niet mee slapen en helpt ook helemaal niks. SnorEx helpt tenminste fatsoenlijk en geweldig

Stefan Vliegen, 17 februari 2019

Ik gebruik de SnorEx al 10 jaar en al die tijd al tevreden. Kom uitgerust uit mijn bed.
En ook mijn vrouw slaapt beter doordat ik niet meer snurkt.

Anoniem, 12 februari 2019

Mijn derde SnörEx®

Heb op dit moment mijn derde Snörex en kan dus niet meer zonder. Dankzij de Snörex hebben zowel mijn vrouw als ikzelf weer echte nachtrust. Als de Snörex een keertje weg moet voor reparatie dan lig ik op de logeerkamer en slaap ik nauwelijks.

John van Kemenade, 26 januari 2019

Dank je wel, SnörEx

Mijn vrouw slaapt heerlijk dankzij Snorex. Ik heb geen apneu, ik ben rugslaper en snurk als een straaljager. Met Snorex geluidloos. Zij gelukkig en ik heb geen last van de Snorex. Iedereen gewonnen. Dank je wel, Snorex

Kees van den Boom, 1 februari 2019

Fantastisch

Ik snurkte gigantisch. Is nu gereduceerd tot niet of nauwelijks. Fantastisch voor mijn vrouw.
Ben er erg blij mee.

Aart Keijer, 8 januari 2019

Het werkt!

Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!

Jan Ziengs, 23 november 2018

De moeite waard

Het is wel degelijk de oplossing voor het snurkprobleem. Aan het begin is het wel erg wennen.
Even door de zure appel heen bijten de eerste nachten.
De aanschaf is wel erg prijzig maar zeker de moeite waard

Mark Aantjes, 15 november 2018

Ik heb eerst een paar jaar een MRA beugel gehad, hierdoor is mijn onderkaak erg naar voren komen staan. Elke keer bij de controle werd de beugel bijgesteld, dan zeiden ze hoe ver kan u nog naar voren met de onderkaak, en daarop werd de beugel weer opnieuw ingesteld. Mijn aangezicht veranderen heel erg. Toen las ik over Snorex ben gaan praten en heb hem sinds eind 2017 elke nacht in. Zodra er iets mee was kon ik vrij snel terecht en werd er serieus na gekeken. Mijn aangezicht is weer redelijk normaal geworden, omdat er niets met je onderkaak gebeurd! Een aanrader dus!!

Patricia Houth-Argante, 18 september 2018

Mijn dank is groot.

Na jaren zoeken voor mijn snurkprobleem is het eindelijk stil in de slaapkamer. De snorex is de beste uitvinding zins de fiets. Er is voor mij een nieuwe periode in mijn leven aangebroken. Mijn dank is groot.

Jan Olaf Boorsma, 23 augustus 2018

Ik heb mijn SnörEx al bijna 20 jaar!!!

Hoewel ik beperkt gebruik maak (alleen vakanties) functioneert de beugel goed volgens de beste beoordelaar van de wereld: mijn echtgenote

Anoniem, 9 augustus 2018

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door Snorex. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze Snorex aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Geen apneus en veel bewegingsvrijheid

Door gebruik van Depakine sinds 1999 was ik in een korte tijd flink zwaarder geworden (bekende bijwerking van dit medicijn). Ik kreeg vervolgens last van vermoeidheid. Mijn echtgenote maakte mij erop attent dat ik heftig was gaan snurken en dat mijn ademhaling regelmatig helemaal stopte. Ik ben hierover gaan lezen en ontdekte het bestaan van apneu en de gevolgen. In 2007 doorverwezen naar het ziekenhuis en een slaaponderzoek resulteerde in een aantal van 13 ademstops, een matige aantal. KNO arts Eric Theunissen adviseerde mij een operatieve ingreep met een 80% kans op genezing: verwijderen van keelamandelen en halvering van de huig. Wel pijnlijk, maar dat was tijdelijk. Ik ging akkoord, niet wetende dat dit eigenlijk een dom advies was. De keelholte wordt daardoor groter en de tong blokkeert ‘s nachts de ademhaling nog meer! Het aantal stops na de operatie was dus gestegen van 13 naar 38 !! Vanwege die 20% kans van niet slagen, was hem uiteindelijk niets te verwijten natuurlijk. In 2008 werd ik ingesteld op een C-pap via de neus en dat ging eigenlijk best goed. Géén apneu meer. In 2014 ontdekte ik Snörex via een reclamefilmpje en in 2015 heb ik er een in Weert aan laten meten. Bevalt me erg goed. Geen apneus en veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de C-pap. Ik kan hem echt aanraden.

Peter, 16 april 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar de somno clinic voor advies. Na het aanschaffen van de snörex was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt. 

Ida Huijgens, 27 juni 2018

Snurkbeugel werkt voortreffelijk! Na vele jaren gebruik is het veertje afgebroken. Beugel opgestuurd en zeer vlot gerepareerd. Diverse keren telefonisch contact gehad en dat verliep vlot en prettig. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden! 

Anoniem, 21 juni 2018

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

“Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn”
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de snorex snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn snorex na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de snörex en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn snörex, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de Snörex. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid. Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd. Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018

“Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij.”
Dennie Christian
Zanger
Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test