Weert - Breukelen - Rotterdam - Antwerpen
Tel: 0495-530056 - 020-7192300 - 010-5300777 - 0032(0)35559782

Doet wat het moet doen, en ja, het is wennen en erg vervelend in het begin. Maar na een paar weken doorzetten goed te doen. En het belangrijkste, niet meer snurken.

Anoniem, 28 augustus 2022

Ik ben heel tevreden over mijn Snorex en mijn partner is er ook heel blij mee.
Ik voel mij er goed bij en de aanpassing bij het eerste gebruik is heel vlot gegaan .

Anoniem, 29 juli 2022

Ik gebruik de snorex al 15 jaar tot mijn volle tevredenheid elke nacht. Dit geeft mij overdag meer energie en daardoor een beter leven. Dit geldt ook voor mijn echtgenote.

J. Rijnen, 16 juli 2022

 

Via deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor de snurkbeugel. Alhoewel ik in het begin sceptisch was mbt de prijs van de beugel ben ik nu volledig overtuigd van de werking ervan en is hij zijn geld dubbel en dwars waard. De reden hiervoor is tweeledig:
Ik ben pas maanden na aanschaf de beugel echt gaan gebruiken omdat ik een maagprobleem had met veel reflux. Allerlei medicijnen voor gehad; werkte niet. Wat blijkt nu: het snurken heeft gezorgd voor extra druk op mijn maag, wat voor de reflux zorgde. letterlijk de dag nadat ik de beugel toch weer ben gaan gebruiken is mijn gehele maag probleem opgelost. Daarnaast heb ik de app ‘snorelab’ ( betaalde app ) geinstalleerd op mijn telefoon om erachter te komen hoeveel de beugel nu helpt. Deze zet ik s’nachts aan en meet de hele nacht door. Hoe dichter bij de 0, hoe beter. De resultaten zijn spectaculair! Daarnaast: de app hoort ook als ik mezelf om draai, dus de piekjes die je ziet zijn geen snurkgeluiden.
 

Anoniem, 14 juli 2022

Zo’n 22 jaar geleden kreeg ik mijn eerste Snorex om apneu en snurken tegen te gaan.
Aanvankelijk moest ik er behoorlijk aan wennen zo’n ding ‘s-nachts in mijn mond te hebben/houden. Bijzonder was dat het meteen al werkte, ik sliep veel beter en volgens mijn vrouw snurkte ik niet meer. In de afgelopen 22 jaar heb ik 3 snorex beugels versleten, ik gebruik dus nu de 4e beugel. Het werkt nog steeds heel goed en ik ben er zo aan gewend dat ik moeilijk zonder de beugel kan slapen. Het eerste dat ik inpak als wij even weg gaan is mijn beugel. En natuurlijk niet te vergeten mijn vrouw heeft al die tijd een goede nachtrust zonder mijn gesnurk.

J. Bakker, 5 juli 2022

Ik ben heel blij met mn snorex omdat het echt helpt en ik nu weer naast mijn partner kan slapen en dat vind ik een groot goed. Ik raad het echt aan als je last hebt van snurken.

Anoniem, 5 juli 2022

Geen normaal leven zonder.
Na een korte gewenperiode terug rustig slapen en onvermoeid door de dag !

Anoniem, 7 juli 2022

Ik had een ASA beugel,die was aan vervanging toe.
Toen ASA ophield met bestaan,kreeg ik jullie organisatie door en zodoende kwam ik hier terecht.Tot nu toe ben ik tevreden met mijn nieuwe beugel.

Anoniem, 21 juni 2022

Ik gebruikt dit al 4 jaar ten gevolge van slaapapneu na een test in het ziekenhuis. Ik voel me veel meer uitgerust, en voor mijn echtgenoot is er meer comfort.
Het duurt wel effe om te wennen aan een object in de mond om te slapen en tijdens de nacht gebeurt het wel dat ik het verwijder (onbewust). Het enige minpunt is de locatie: ofwel een centrum centraler in België ofwel twee centra in plaats van eentje.

Anoniem, 22 juni 2022

draag Snorex nu ruim 5 jaar. weinig last meer van snurken ( zegt mijn partner) jammer dat kokhalzen bij indoen en speekselvorming voor slapen gaan niet vermindert.

Anoniem, 2 juli 2022

Ik ben al bijna 20 jaar klant. Ben nu aan mijn derde snörex. Wegens aanpassingen aan mijn tanden was het noodzakelijk een nieuwe te laten maken. Ik kan er niet zonder.

Anoniem, 5 juni 2022

Ik ben al bijna 20 jaar klant. Ben nu aan mijn derde snörex. Wegens aanpassingen aan mijn tanden was het noodzakelijk een nieuwe te laten maken. Ik kan er niet zonder.

Anoniem, 5 juni 2022

Kan niet meer zonder. Top.

H.J. Poelhekken, 6 mei 2022

Al geruime tijd gaf mijn vrouw aan dat ik snurkte. Hierdoor ben ik eens gaan zoeken naar oplossingen om het snurken tegen te gaan. Hierbij kwam ik al op Snörex, maar vond het nog wel een grote stap. Een paar jaar later, tijdens mijn burn-out periode, had ik ook heel sterk het gevoel dat ik slecht sliep door apneu’s. Ik heb toen wel een afspraak gemaakt en de slaaptest gedaan. Met deze test werden alle vermoedens bevestig, gelukkig was het aantal apneu’s niet super hoog. Ik heb o.b.v. de uitslag van de slaaptest besloten om een Snörex aan te schaffen. Door het gebruik van de Snörex rust ik beter uit tijdens de nachrust waardoor ik met meer energie uit bed stap en ook niet gedurende de week uitgeput raak. Voor mijn vrouw is het ook een uitkomst omdat zij zich niet meer hoeft te ergeren aan het gesnurk.

A. Molhoek, 7 maart 2022

Na jaren snurken, af en toe apneu overlast voor mijn vrouw en ’s ochtends een zere keel de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De beugel was in één keer goed. Het kostte wel wat gewenning (overmatige speekselproductie), maar dat was binnen twee weken verleden tijd. Inmiddels slapen we beiden een stuk beter!

Anoniem, 8 maart 2022

Sinds ik de beugel gebruik snurk ik niet meer en ben ik beter uitgerust als ik wakker wordt. Het onderhoud van de beugel is eenvoudig en het bijstellen van de veer, als deze na verloop van tijd wat slapper is geworden, is altijd zo gebeurd. Ik ben dan ook een zeer tevreden gebruiker.

Anoniem, 21 maart 2022

Na wat weken wennen. Nu lekker uitgerust wakker worden, zonder suizen in mijn oren en of onrustige benen.

Anoniem, 10 februari 2022

Heb inmiddels mijn derde Snörex. Al ca. 25 jaar gebruiker. Ik had naast het snurken ook veel last van apneu. Ik ben sinds het gebruik nu ’s ochtends fit en uitgeslapen. Ik en zeker mijn vrouw willen hem niet meer missen. Alleen moet er een deugdelijker veer komen zodat hij niet meer zo vaak kapot gaat. Meestal enkele maanden na het einde van de garantieperiode. Irritant.

J. Rutten, 2 februari 2022

Na vele andere methoden en of apparaten te hebben beproefd kan ik dankzij de SnörEx eindelijk weer zonder wakker te worden via de neus uitademen.

Anoniem, 29 januari 2022

Na meermaals te horen gekregen dat ik een heel bos om kan zagen ( snurken ) toch maar eens contact opgenomen met Somno . Bij de eerste afspraak meteen een goed gevoel bij dit bedrijf .Nemen voldoende tijd voor je , beantwoorden al je vragen en stellen je meteen gerust dat deze beugel zeker gaat werken.En het werkt. Na een korte gewenningsperiode slapen mijn man en ikzelf veel beter!

Anoniem, 21 januari 2022

Op 22 oktober heb ik mijn Snörex in Weert opgehaald. Ik wil mijn ervaring tot op heden graag even met u delen (ik moet eerlijk zeggen dat ik wel had verwacht dat er nadien een keer contact met me opgenomen zou worden).
De eerste nachten was het wennen, ik had met name last van slijm en slikken was lastig. Ik heb de beugel die nachten 1/2 uur tot een uur ingehad. Daarna is het prima gegaan. Het allerbelangrijkste is dat ik niet of nauwelijks meer snurk.
Dit hoor ik niet alleen terug van mijn vrouw, maar ik kan het ook zien in de Snorelab-app. Daar waar ik eerder een Snore-score had van tussen de 20-50, zit ik nu bijna altijd onder de 10! Kortom, ik ben tot op heden een zeer tevreden gebruiker.

F.W., 29 november 2021

De Snorex beugel helpt echt tegen snurken, ik gebruik de beugel nu 15 jaar tot grote tevredenheid van mijn partner.
Het is even wennen om te slapen met een beugel in je mond maar dat was ik na enkele weken gewend.
De Snorex beugel is niet goedkoop maar wel effectief en over de hele levensduur gezien vallen de kosten best mee.

A. Pieters, 3 januari 2022

De aanschaf is even slikken, maar het resultaat is uitstekend. Mijn partner kan weer rustig slapen. Het vergt wel even tijd en doorzettingsvermogen om te wennen, maar dan heb je ook wel wat. Ik zou het iedereen aanraden

H. Koper, 9 december 2021

Ik heb mijn Snörex sinds 2009 en ben blij en tevreden dat ik toen deze stap gezet heb.
Het was uiteraard wennen aan de beugel vooral de eerste week je gaat toch slapen met een vreemd voorwerp in je mond en dat voelde raar en vervelend aan, maar naar een paar dagen ben je eraan gewend en dan slaap je toch een stuk prettiger je ademhaling wordt beter en je keelpijn van het snurken verdwijnt ook.
Ik heb inmiddels al mijn tweede beugel.
Al met al een hele verbetering in mijn slaapsituatie ik mis mijn beugel al als ik hem voor onderhoud moet afgeven voor een paar dagen.

W. Dingelstad, 9 december 2021

Zeer goed werkend systeem wat ik al jaren tot tevredenheid gebruik. Ook de service voor een behandelsafspraak is zeer goed.het apparaat zorgt voor een stabiele nachtrust voor mij als gebruiker en geeft nachtrust voor de partner.

Anoniem, 17 november 2021

De Snörex is voor mij een zeer goede investering geweest. Ik snurk niet meer en voel me eindelijk uitgerust wanneer ik ’s morgens wakker word. De eerste paar nachten is het wel wennen om de beugel in te houden omdat er meer speeksel aangemaakt word. Nu ben ik hem gewoon en slaap ik heerlijk.

G. Windmolders, 9 november 2021

Toen mijn vriendin zwanger was van onze zoon was het tijd om wat te doen tegen mijn gesnurk. De Snorëx zorgt ervoor dat mijn gezin geen last meer heeft van mijn gesnurk, en ik slaap zelf ook beter.
De eerste weken is het wel wennen om met de prothese in de slapen, maar dat komt helemaal goed en dan ben je er blij mee!

Anoniem, 13 november 2021

Een nacht heb ik moeten wennen aan de beugel! Daarna bijna geen snurkgeluiden.Ook voor apneu heeft de beugel een uitzonderlijke werking. Slechts 2,2 stops per uur. De CPAP komt maar tot 4,5 stops per uur!

Anoniem, 11 oktober 2021

2 jaar zijn we aan het tobben geweest, naar de huisarts: verschillende medicatie gekregen , operatie in het ziekenhuis, niets hielp.
tot we jullie via een advertentie zagen, we dachten gelijk, bellen en vragen of ze wat kunnen betekenen. we waren hopeloos! maar nu niet meer, zo dankbaar dat jullie er zijn!

Anoniem, 29 oktober 2021

Dat je snurkt heb je van jezelf vaak niet in de gaten… tot je s’nachts klappen krijgt van je partner en de neiging hebt om terug te gaan slaan hahahaha
Nu met mijn snurk beugel is dat volledig opgelost! Ik snurk gewoon helemaal niet meer! Asjemenou dit is heel wel prettig !! Heel blij mee, vooral op vakanties waar je toch vaak in een wat kleinere kamer ligt samen en dan is die herrie niet erg prettig. 😊 Dus erg geslaagd product.

H. van Rijk, 4 november 2021

Ik heb best veel moeite moeten doen om aan mijn eerste Snörex-beugel te wennen en het vroeg behoorlijk wat doorzettingsvermogen van mij. Het heeft een paar weken geduurd, voordat ik hem een hele nacht in kon houden. Het resultaat echter was ruimschoots de moeite waard, en mijn zware snurken was helemaal over. Ik hoefde nu niet meer meestal op een ander kamer te gaan slapen om mijn echtgenote een ongestoorde nachtrust te geven. Het enige probleem met de beugel, dat ik gehad heb, is het kapot gaan van de veer meestal na drie of vier jaar elke nacht in gebruik (ik slaap nooit meer zonder). Hij kan dan één- of tweemaal gerepareerd worden, maar daarna moest ik toch een nieuwe aanschaffen.
Ik gebruik nu al 13 jaar lang een Snörex-beugel en ben er nog steeds erg tevreden over. Ik heb mijn derde beugel in gebruik (mijn eerste beugel is ooit uit mijn auto gestolen) en heb mijn vierde als reserve.

Anoniem, 1 september 2021

Zeer snel gewend, ik kan niet meer zonder

J. Schreurs, 20 augustus 2021

Ben al ruim 6 jaar zeer tevreden over de snurkbeugel en kan het iedereen aanraden.

Anoniem, 22 augustus 2021

Snurk niet meer. Dat was de reden van aanschaf. Echter merkte ik een tal van andere positieve lichamelijke en mentale verbeteringen.
Beter kwaliteit van slaap, word niet meer als een dweil wakker maar energiek. Veel meer energie overdag. Chronisch vermoeidheid is langzaam verdwenen sinds aanschaf snorex. Chronische pijnklachten in mijn rug zijn sindsdien ook minder door betere nachtrust en naar mijn eigen inzien als fysiotherapeut betere zuurstof voorziening van de spieren gedurende de nacht. Mogelijk snurkte ik niet alleen maar heb ook slaapapneu.

Anoniem, 30 augustus 2021

Na advies van mijn huisarts Snorex aangeschaft. Heeft prima geholpen, na een kleine gewenningsperiode gebruik ik de Snorex iedere nacht en het snurken behoort tot de verleden tijd.
Service en nazorg is goed geregeld.

Anoniem, 17 augustus 2021

heb de snorex nu een 3 tal maanden. Vanaf de eerste dag was het snurken gedaan. De eerste dagen was het wel wennen, zeker het slikken ging nogal moeilijk. Maar na een paar dagen was ik het al gewoon. Ik slaap er de ganse nacht mee door zonder problemen. Spijtig dat ik dit niet eerder heb ontdekt. Mijn man heeft nu eindelijk zijn nachtrust terug gevonden. Een aanrader, kan het niet meer missen en neem het overal mee.

L. van Kerkhoven, 18 augustus 2021

Vanaf nacht 1 de snorEx goed in kunnen hebben.Pasvorm prima. Zowel mijn partner als ik helemaal tevreden.

Anoniem, 9 augustus 2021

snelle aanpak en omzetting binnen 2 weken. Goede uitleg en ruimte om vragen te stellen. Goede en snelle service als er iets aangepast moet worden. Vriendelijk en professioneel.

Anoniem, 16 juli 2021

Vriendelijke en goede service, na wat persoonlijke aanpassingen werkt de beugel fantastisch.

Anoniem, 14 juli 2021

Ik heb nu sinds 3 maanden mijn slaapbeugel en ik slaap sindsdien een stuk beter (en mijn partner ook). De kwaliteit van slapen is enorm verbeterd doordat ik door de Snorex niet meer constant wakker word door ademstops. Daarnaast is het volume van het snurken volgens mijn partner ook heel stuk minder. Ik heb zelf over 2 weken weer een afspraak staan om de beugel af te stellen zodat hopelijk het snurken helemaal verdwijnt. De eerste twee weken was wel echt een drama om eraan te wennen maar hier was ik van te voren ook voor gewaarschuwd. Ik heb daarom ook niets geforceerd en het op eigen tempo aangewend om ermee te slapen en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Anoniem, 12 juli 2021

Zeer tevreden, na 7 jaar nieuwe aangeschaft wegens stukgaan vorige en niet te herstellen, hopelijk gaat mijn nieuwe ook zo lang mee, mag langer uiteraard .Top!

E. Ghys, 10 juli 2021

De snörex werkt perfect na twee dagen wennen sliep ik gelijk door. Het snurken was weg en mijn partner kon ook door slapen. Naast dat ik niet meer snurk, slaap ik ook beter en ben uitgerust.

Anoniem, 12 juli 2021

In 2003 mijn eerste snorex beugel gekocht. Vanaf nacht 1 weinig tot geen klachten meer gekregen van mijn vrouw over snurken.
Ik ben er nu zo aan gewend met de beugel te slapen dat ik hem zelfs in doe als ik voor mijn werk eens in een hotel moet slapen.
Voor mij, ons, is de beugel een uitkomst geweest voor de nachtelijke rust.

A. Waninge, 7 juli 2021

Ik hoorde van een vriend dat hij zo’n goed resultaat had met deze beugel. Ik had hiervoor via de keel/neus en oorarts in het ziekenhuis een beugel gekregen die je onderkaak naar voren duwt. Dit hielp wel maar ik kon ‘smorgens mijn kaken niet meer op elkaar krijgen, en dat duurde op een gegeven moment to de middag.
Deze beugel werk heel anders en hoewel het heel erg wennen was de eerste weken is het inhebben van de beugel nu niet meer vervelend.
het in slaap vallen blijft wat lastiger, maar vaak doe ik hem wat later in als ik even omdraai of van mijn vrouw een por krijg :-). Ik slaap dan altijd meteen verder.

Anoniem, 2 juli 2021

Ben zeer blij met mijn snoerex. Mijn partner nog veel meer. Het apparaat is zeer effectief. Je went aan het ongemak. De behandeling en service van de Somnoclinic is ook uitstekend. Kortom in alle opzichten een aanrader als je een echte snurker bent.

Anoniem, 30 juni 2021

Sinds mei 2013 in het bezit van een Snörex. Gelijk de eerste avond hem ingedaan en de hele nacht ingehouden. Hij past perfect en ben 100% tevreden. Ik ben nooit voor een reparatie of bijstelling teruggeweest. Gezien de leeftijd van de Snörex, ondanks dat hij geen gebreken vertoond, lijkt het mij verstandig om nu een nieuw apparaat te laten maken. Ik moet er niet aan denken dat ik zonder zou moeten slapen. Al met al een echte aanrader.

J. Oortman, 9 juni 2021

Prima hulpmiddel tegen snurken soms snurk je toch.
Ik ben er zeer te vrede mee. En in de kliniek word je netjes geholpen.

Anoniem, 23 juni 2021

Het was erg wennen in het begin maar ben blij dat ik het gedaan heb.
Snurken een stuk verbeterd na wat aanpassingen en afstellingen

Anoniem, 24 juni 2021

Mijn ervaring met Snorexis echt heel erg goed. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik te lang heb gewacht om contact op te nemen. Eigenlijk omdat ik dacht dat het toch wel niet zou werken. Er zijn best veel dingen op de markt die waardeloos zijn. Het lijkt mij heel lastig om je hiervan te onderscheiden. Het verbaast mij dat mijn huisarts Snorex niet heeft aangeraden. Die kwam echt met een verhaal van twee tennisballen in je tshirt naaien zodat je niet op je rug gaat liggen…. Terwijl de perfecte oplossing bestaat. Top dus. Veel dank (mede namens mijn vrouw natuurlijk die nu heerlijk slaapt:-) )

Anoniem, 2 juni 2021

Ik ben heel erg tevreden. Behandelaar heeft het goed uitgelegd. Vooral ook hoe je het beste kunt wennen aan de Snorex. Langzaam op bouwen werkte bij mij uitstekend!
Hartelijk dank!

Anoniem, 15 mei 2021

Het duurde vrij lang om te wennen maar uiteindelijk ben ik eraan gewend geraakt en mijn vriendin klaagt veel minder over snurken waardoor we weer naast elkaar kunnen slapen 🙂

Anoniem, 20 mei 2021

Inmiddels ben ik bijna 3 maanden in het bezit van een Snörex snurkbeugel. Ik ben hier relatief snel aan gewend en kon binnen een paar dagen de hele nacht met de beugel doorslapen. Na een paar weken heb ik echter een afspraak bij SomnoClinic gemaakt om mijn snurkbeugel te laten bijstellen, omdat ik volgens mijn partner weer snurkte. Ik kon binnen een paar dagen terecht bij SomnoClinic en het bijstellen was zo gebeurd. Sindsdien gaat het een stuk beter wat snurken betreft. Wat ik wel wil melden is dat tijdens een verstopte neus (ik heb nu bijvoorbeeld last van hooikoorts) het snurken weer regelmatig terugkomt. Hier is natuurlijk niet veel aan te doen wat de beugel betreft. Buiten deze uitzonderlijke situatie ben ik (en mijn partner) heel tevreden over de Snörex en het resultaat tot nu toe.

Anoniem, 14 april 2021

Dit was op vraag van mijn vrouw dat ik een oplossing zocht en deze bij jullie gevonden heb. Ik gebruik deze al 3 maanden en mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden. Zoals verteld waren de eerste 14 dagen aanpassen maar daarna was het geen probleem meer.

Anoniem, 12 april 2021

Het was een paar weken doorzetten, de Snörex. Aanvankelijk vroeg ik me af of ik een goede keuze had gemaakt om deze te laten aanmeten. Ik moest er in de beginfase bijna van hyperventileren als ik de Snörex in had. Toch heb ik doorgezet en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb het idee dat ik ’s morgens uitgeruster ben en mijn man geeft aan dat het snurken minimaal is. Hij slaapt nu ook veel beter.
Het was ook fijn om te merken dat in de wachtkamer iedereen met dit in mijn ogen gênante probleem zit.

Anoniem, 10 april 2021

Ik snurk vooral na een paar glazen alcohol. met de snorex is dit probleem verholpen en slaapt mijn vrouw als een roos

K. de Mulder, 20 maart 2021

Zonder snörex zou ik niet slapen. Het is een geweldige uitvinding. Lekker uitgerust wakker worden nadat je de hele nacht goed geslapen hebt was bij mij niet aan de orde. Nu met de snörex heb ik een fijn normaal leven.
Kortom, ik kan niet zonder de snörex.
Fijn dat jullie er zijn en dat mag iedereen weten.
Heeft u snurkproblemen, twijfel dan niet en probeer de snörex en u bent van uw probleem af.

J. Wetzel, 6 maart 2021

Op 24 augustus 1994 was ik voor de eerste keer in Weert voor het aanmeten van mijn eerste snorEx apparaat,dit na een slaapapneu onderzoek. In de jaren daarna heb ik nog 4 snorex apparaten gebruikt en half december 2020 wordt mijn vijfde aangemeten. Twee exemplaren versleten van het bijten de laatste twee omdat mijn mond bij het ouder worden was veranderd. Zo heb ik nu al 26 jaren het geluk van snurkvrij slapen ervaren. Mijn kinderen waren zeer gelukkig na een verknoeide vakantie omdat papa s’nachts zoveel herrie maakte. Mijn vrouw sliep al geruime tijd in de logeerkamer. Al die 26 jaren heb ik geluidloos en gezellig naast mijn vrouw kunnen slapen. Het heeft mijn huwelijk gered. Ik ben de organisatie SnorEx heel dankbaar.

Anoniem, 11 december 2020

Een aantal jaren geleden ben ik, naar aanleiding van mijn slaapgedrag geconstateerd door mijn partner, doorgewezen via de dokter naar de longarts. Na een overnachting in het ziekenhuis (=slaaponderzoek) is gebleken dat ik slaapapnue had. Advies van longarts was om een CPAP slaapapnue apparaat (betaald door het ziekenfonds) aan te schaffen. Na enkele maanden proberen besloten om het het apparaat weg te doen. Kon niet wennen/slapen met de mondkap op. Daarna overgegaan (advies longarts) tot een MRA beugel. In eerste instantie geen probleem hiermee. Na weer klachten van mijn partner ben ik van de verstelling (positie bovenkaak tov onderkaak) gaan verzetten.
na ca 1 jaar was deze verstelling maximaal. De klachten bleven. Dus ook besloten om de MRA beugel te verbannen. Door de reclame spots besloten om een afspraak te maken met SomnoClinic. Hierop een Snörex beugel betseld (niet verzekerd door het ziekenfonds) De eerste drie maanden ook hier klachten over het dragen van de beugel met name speekselvornming en pijn bij het slikken. Op verzoek van Somnoclinic net zolang (gratis consults) aanpassingen van de Snörex te maken totdat de klachten verdwijnen. Na ruim een half jaar ben ik tot op moment tevreden met het gebruik van de Snörex beugel.

Anoniem, 28 november 2020

Ik ben een jarenlange gebruiker van de prothese. Ben nu al mijn tweede toe. Ik heb er wel aan moeten wennen om iedere nacht het ding te gebruiken, maar heb geleerd dat dat het beste gaat als ik echt ontspannen ben en dat is na een uurtje of 1½ slaap. Ik plaats dan de prothese nadat ik wat so-fresh erop gespoten heb.
De prothese zorgt ervoor dat ik niet snurk en ook dat het onbewust tandenknarsen tijdens de slaap geen schade aan mijn gebit kan veroorzaken.
Tenslotte: na een feestelijke gebeurtenis met bijbehorende alcoholgebruik helpt Snörex bij mij echt niet tegen het snurken…
Ik beveel het regelmatigt gebruik van Snörex van harte aan.

J. Vermeer, 14 november 2020

Na uitproberen van meerdere MRA beugels die niet hielpen ben ik uiteindelijk overgestapt naar de Snorex.

Sinds gebruik van De Snorex slapen mijn partner en ik veel beter. Het snurken is aanzienlijk minder geworden.
Het is even wennen maar na paar nachten gaat het al beter.
Ik kan het iedereen aanraden.

E. Meijers, 15 november 2020

Ik heb al jaren zeer ernstige snurkklachten waardoor het vaak niet mogelijk was om samen met mijn vrouw in één bed te slapen. Sinds een jaar heb ik de snurkbeugel. Aanvankelijk had deze niet meteen de juiste afstemming, maar er was wel verbetering. Na enkele terugkom afspraken om de afstelling van de beugel te finetunen heb ik geen snurkklachten meer en kan ik gelukkig weer samen met mijn vrouw slapen. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van alle medewerkers van de locatie Rotterdam verdient bovendien een heel dik compliment!

L. Kapoen, 19 november 2020

Na 5 jaar een MRA te hebben gebruikt, ben ik overgestapt op de Snörex. Mijn tandarts had me al verschillende keren gewaarschuwd dat m’n gebit achteruit ging sinds het gebruik van de MRA. Nooit geknarst (bruxisme) voor de MRA, maar sinds het gebruik ervan wel. Ik sliep wel iets beter en regelmatiger door de MRA, maar het snurk geluid zelf verdween niet. Sinds ik de Snörex gebruik is er een nieuwe wereld voor mij én mijn vrouw opengegaan. Nu had mijn vrouw echt nooit last van mijn gesnurk, maar tijdens de eerste nacht met de Snörex maakte ze me wakker om te controleren of ik nog wel ademde!! Ik gebruikte sinds de aanschaf van de MRA de SnoreLab app omdat die de beste resultaten gaf ten opzichte van andere apps. Ik was helemaal verbaasd om te zien dat na de eerste nacht met de Snörex ik helemaal geen geluid kon horen van snurken…alleen het moment dat mijn vrouw me wakker maakte! Ik kan me voorstellen dat je moet wennen aan het ‘lepeltje’ dat je tong tegenhoudt en een iets verhoogde speeksel productie; maar na een paar nachten was ik al gewend en kan na 8 maanden gebruik niet anders zeggen: Snörex bedankt!! Ik had na zoveel jaren nooit verwacht dat de kwaliteit van mijn slaap (en die van mijn vrouw!!!!) nog zo kon verbeteren.

Anoniem, 10 november 2020

Ben al sinds mijn jeugd een stevige snurker. Nadat afgelopen zomer een (heftige) allergie er toe leidde dat m’n snurken verergerde tot frequente apneu besloten om de Snörex aan te laten meten.
Na een gewenningsperiode merkte ik de positieve effecten; veel beter uitgerust, makkelijk in slaap vallen, beter doorslapen en daardoor overdag ook een beter mens geworden.
Tijdens m’n allergievrije periode snurk-vrij en met allergie/ verkoudheid / griep toch nog steeds goed in slaap kunnen vallen.
Verbeterpunten: Bij intake of aanmeting (meer) duiden dat er kokhalsneigingen kunnen voorkomen en dat deze van tijdelijke aard zijn, het ‘even door de zure appel heen’ principe bespreken/ meer aandacht voor dit punt.
Verder zéér tevreden, ook de aftersales! Al met al: een investering die voor mij een uitkomst is, de moeite meer dan waard.

Anoniem, 11 november 2020

Gebruik ik mijn SnörEx alweer 3 jaar? Effe bijpraten. Mijn (eerste) SnörEx kocht ik met Nederlandse Guldens, weet u nog? Dus vóór het Eurotijdperk dat, dacht ik, op 1 januari 2002 werd ingevoerd. En wel in uw vestiging op de Roermondseweg in Weert, voor NLG 995,—. Ik betaalde met een groen briefje van NLG 1.000; moest ik toch gewisseld hebben :-))
Het was volgens mij in december 2000, dus nu 20 jaar geleden! Uw medewerker toen zei: “Naast Heilige Nacht wordt het dit jaar bij u ook Stille Nacht!” Dat is het geworden en is het nog steeds, 20 jaar later. Binnenkort krijg heb ik een afspraak bij jullie en krijg ik weer een nieuwe SnörEx. Bedankt voor jullie kwaliteit, service en altijd vriendelijke ontvangst

E. Gadet, 24 oktober 2020

Hallo, ik ben en niet alleen ik, ook mijn man zijn heel blij dat ik een Snorex heb. Had ik al 6 jaar eerder moeten hebben had veel slaap te kort gescheeld.
Vanaf dag 1 heb ik de Snorex gebruikt en nergens last van gehad.
Ik slaap als een roosje de hele nacht door en hoef niet te denken oei ik snurk weer. Het is een geweldige oplossing en raad het iedereen aan. Bedankt.

M.P. Boom-Bruijnen, 6 november 2020

Mijn vrouw had enorm last van mijn snurken in de eerste fase van de nacht. Ik val namelijk meteen in slaap en snurk in het begin erg hard. Zij valt moeilijk in slaap en dat werd door het snurken nog veel moeilijker. Eenmaal te lang wakker lukte het haar dan helemaal niet meer en het gaf stress voor het naar bed gaan. Via een internet zoektocht bij SomnoClinic terecht gekomen en na een bezoek de SnorEx beugel aangeschaft. Na een best moeilijke gewenningsfase van een paar weken (veel slijmvorming en gewenning) is het nu al meer dan een jaar routine en dit betekent voor mijn vrouw echt een wereld van verschil. Ik slaap meestal een uur of 3 a 4 met de beugel in, word dan wakker en doe de beugel uit. Tweede deel van de nacht dan zonder beugel en dan slaapt mijn vrouw gewoon verder. Het gaat vanzelf en ook al slaap ik an sich liever zonder, ik slaap heel snel in met de beugel en het is een kleine moeite met heel groot resultaat voor mijn vrouw. De service en professionaliteit van SomnoClinic is verder echt helemaal top. Mooie locatie, zeer goed geholpen, bijstellen van de beugel kan altijd en ook telefonisch contact altijd super professioneel. Als ik iets moet noemen dan is het verhaal wat verteld wordt duidelijk, maar soms wat plichtmatig. Ik begrijp dat als je dit vele malen per dag doet voor een product het moeilijk te vermijden is. Kennis en professionaliteit is verder prima en staat niet ter discussie bij mij. Van harte aanbevolen.

Anoniem, 6 november 2020

Na allerlei middelen te hebben geprobeerd kwam ik via via uit bij Snorex. Eerlijk is eerlijk het is even wennen. Vooraf heeft men je hier echter uitgebreid op voorbereid. Eenmaal gewend begint de finetuning. Zelf ben ik drie keer terug geweest. Ik ben zelf maar ook mijn vrouw is zeer tevreden over het resultaat. Voor haar en daarmee ook voor mij goede nachtrust.

Anoniem, 30 september 2020

Na veel te hebben uitgeprobeerd nu eindelijk een oplossing voor mijn snurken gevonden.
Al bij het eerste gebruik was er een zo grote verbetering dat we weer bij elkaar konden slapen.
Na een kleine aanpassing is het snurken nu vrijwel geheel weg. We slapen nu weer gewoon naast elkaar en dat is echt heerlijk

Anoniem, 16 september 2020

Al ruim 10jr gebruik ik met zeer grote tevredenheid mijn Snörex.
Door de goede samenwerking tussen de gebruiker en de mensen in het laboratorium zit de Snörex als gegoten en onder de juiste spanning. Totaal geen last tijdens het dragen.
Het is heel belangrijk, is mijn mening, 1 x 2/jr. even bij de laboratorium langs te gaan voor een z.g. APK keuring. Zijn er veranderingen in de mond kunnen deze direct aangepast worden aan de Snörex. In 1 woord, Zeer tevreden.

A.S. Heijboer, 20 augustus 2020

Na enkele jaren met “snurkbitjes” die in het begin even helpen, maar waarbij de onderkaak steeds verder naar voren moet om resultaat te behouden, ben ik op zoek gegaan naar een beter alternatief. Uiteindelijk ben ik bij Somnoclinic uitgekomen. Na een eerste prettige intake is gebleken dat ik geschikt ben voor een Snorex. Al snel was de Snorex perfect op maat klaar. Even wennen met het inbrengen en een “palette” die de tong in positie houdt, maar direct na de eerste nacht werd ik wakker naast mijn uitgeruste vrouw:-).
Het is even wennen en het “palette” is nog een paar keer aangepast om het beste resultaat te behalen. Er is steeds gezegd: indien het resultaat niet goed is, gewoon terug komen want het is millimeter werk om het goed/perfect te krijgen. Ik ben inmiddels 3 keer terug geweest om het palette bij te stellen wat niet meer dan 10 minuten tijd kost. Ik slaap inmiddels 10 maanden iedere nacht met de Snorex tot groot genoegen van mijn vrouw en mijzelf. Ik zou geen nacht zonder (Snorex) willen. Er werken vriendelijke deskundigen die het beste resultaat willen. Kortom, mocht u een snurkprobleem hebben, dan is het de investering meer dan waard. (Naar mijn mening kun je beter investeren in een Snorex dan in een nieuw matras, immers slapen naast een snurker is niet te doen en die porren in je zij daar wordt de nachtrust het ook niet beter van.)

P Staalsmid, 16 september 2020

Sinds twee jaar beugel. Paar uur wennen. Zit goed en geen gesnurk.

K. Bartels, 30 juni 2020

Vandaag had ik een afspraak bij jullie vestiging in Breukelen. Door problemen met het OV kwam ik te laat. Toen ik daarover naar jullie algemene nummer in Weert belde, zijn de medewerkers in Breukelen ingelicht en ben ik van het station gehaald. Vervolgens is mijn beugel prima en snel bijgesteld vlgs de garantieregeling. Ik kreeg zelfs bij het afscheid het aanbod om me naar het station te brengen.  Heel veel dank voor deze goede en aardige service! Ik ben heel blij met hoe mijn Snorex nu weer is afgesteld.
 
Anoniem, 23 juli 2020

Mijn eerste Snorex kreeg ik in mei 2010; na jarenlang tobben met veel gezondheidsklachten (minimaal 4 x per jaar allerlei holteontstekingen in het hoofd, veel antibiotica slikken en enorme vermoeidheidsklachten) merkte ik na enkele maanden van gebruik van de beugel dat ik me veel beter ging voelen. Ik werd voor het eerst in jaren weer uitgerust wakker. Ik heb ca. 8 jaar met mijn eerste beugel gedaan en heb nu een tweede. De eerste beugel is mijn reservebeugel. Ik wil nl. niet meer zonder. In de afgelopen 10 jaar heb ik slechts 1 of 2 keer een lichte voorhoofdsholteontsteking gehad na een verkoudheid en dit is zonder antibiotica genezen, iets wat voor mijn Snorex beugeltijd nooit is gelukt. Ik voel me fitter dan toen ik 20 jaar jonger was!

K.T. ’t Jong, 22 juni 2020

De snórex heb ik nu 6 jaar en ben uiterst tevreden. Hoe vaak ik mensen van mijn leeftijd hoor dat ze slecht/apart slapen i.v.m. snurken van de partner dan prijs ik me dat ik destijds de stap genomen heb. Het is even wennen maar dat heb je ook met een nieuwe bril.

Anoniem, 8 juni 2020

gebruik de beugel al jaren, zowel mijn vrouw als ik zijn erg tevreden, mijn vrouw omdat ik niet meer snurk en de nacht zonder onderbrekingen doorkomt en ikzelf omdat ik uitstekend slaap.

A.A.M. Meijer, 11 juni 2020

Ik had last van slaappneu wat mijn leven en vooral studeren extreem moeilijk maakte. Ik heb na lang twijfelen toch de stap gezet om jullie product te kopen na lang sparen en ik kan met eerlijkheid zeggen dat het al wonderen heeft gedaan. Ik kan voor de eerste keer in jaren gewoon doorslapen en als ik wakker ben is alles gewoon helderder. Zouden jullie dit kunnen doorgeven aan de mevrouw die verantwoordelijk is in Turnhout en haar ook bedanken voor haar enorme klantvriendelijk. Ik ben zelden iemand tegen gekomen die zo vriendelijk was in de handelszorg. Na het eerste ongeluk waarbij de snorex niet paste leek ze zeer ongerust over mijn situatie maar ik ben jullie op dit moment extreem dankbaar dat ik eindelijk terug kwalitatief kan slapen. 

Anoniem, 18 juni 2020

Het heeft ons erg geholpen. Ik slaap niet meer op de snurkkamer en de droge mond is ook voorbij. Natuurlijk was het wennen om het bitje in te brengen en te dragen, maar toch snel gewend. Nog wel terug geweest om de fijn afstelling te laten doen. Het heeft me ook verlost van het tanden knarsen, aangezien het bitje er tussen zit. Het geldbedrag ben ik vergeten, maar het helpt ons iedere nacht aan een goede rustige nacht. In een woord geweldig, wat een uitvinding!

K van Woudenberg, 30 april 2020

Na jaren last te hebben van heel hard snurken , heb ik een snorex besteld. Het is een paar weken wennen aan de beugel. Maar dan ben je er aan gewend. 1x terug geweest om wat bij te laten stellen . En snurk nu helemaal niet meer. Superlijm ermee. En mijn vriend nog blijer . Top zeer aan te raden

Anoniem, 18 april 2020

De Snörex werkt prima, is comfortabel en verbetert de slaap. Aanbevelenswaardig!

Anoniem, 27 mei 2020

Ondanks de kosten kan ik wel stellen dat het product werkt, mijn echtgenote heeft een betere nachtrust en zelf word ik iets minder vermoeid wakker. Eigenlijk kan ik er niet zonder!

Anoniem, 30 maart 2020

Nadat mijn vrouw vele nachten op de bank doorbracht zijn we gaan zoeken naar een oplossing en kwamen terecht bij de Somno kliniek . We hebben een afspraak gemaakt en konden er snel terecht, er werd een afdruk gemaakt en de week erop kreeg ik de Snörex vanaf die tijd slapen we weer samen. En hij bevalt heel goed.

C. Poots, 15 april 2020

Ik kom al ruim 20 jaar bij SomnoClinic. Ik sneurkte heel erg en had veel slaapapneu’s waardoor mijn vrouw me ’s nachts steeds wakker maakte en kwam ’s morgens niet uitgerust uit bed en ging dan al vermoeid naar mijn werk. Via de huisarts, die mij verwees naar Snorex kwam ik in Weert. Ik werd daar onderzocht door een KNO arts en die zei dat mijn tong in mij slaap in mijn luchtpijp gleed en ik daarom bijna ging lucht kreeg en slaapapneu’s had. Met het Sorex apparaat is dit helemaal over. Ik heb nu al mijn 3e apparaat tot volle tevredenheid van mijn vrouw en mij. Ik kan het een ieder aanbevelen. Een eenvoudig apparaat. Geen operatie aan de huig of een beademingsapparaat of andere merkwaardige behandelingen nodig.Vakbekwaam en vriendelijk personeel

J.L. Matze, 5 februari 2020

Heb mijn halve leven heel erg gesnurkt zo erg dat er niet naast mij te slapen was. Ik was buiten te horen. Ruim 4 jaar geleden hoorde ik via de radio over een oplossing. Ik dacht dat zal er nog wel bij kunnen liggen naast alle andere rommel wat ook niet werkt(ik had al van alles geprobeert buisje klemmetjes spray ,noem maar op ) Maar niets werkt We hebben de stap toch maar gezet naar de kliniek,de eerste paar dagen was het wennen Maar na deze dagen heb ik nooit wee gesnurkt Afgelopen week ging het veertje van de beugel stuk ,dus deze week zonder geslapen .nee dus niet geslapen en dat kleine beetje slaap wat er dan nog komt is slecht ,last van de keel Morgen is de beugel er gelukkig weer Wat heb ik dat gemist,een super ding
Ik kan en wil niet meer zonder.

Klaas Greving, 18 maart 2020

Ik heb de Snörex aangeschaft op verzoek van mijn vrouw omdat zij veel last had van mijn gesnurk.
vanaf de 1e dag dat ik de Snörex in had hielp het. Het enige nadeel wat ik ervaar is wat moeite met slikken, maar daar is mee te leven.

Wichard van den Heuvel, 26 maart 2020

Ik werd uitstekend geholpen ben dus sinds 3 jaar zeer tevreden ! LH West Vlaanderen België

Anoniem, 27 februari 2020

Ik heb de Snorex nu een maand en ben zeer tevreden, je moet je goed aan de uitleg houden om aan de snorex te wennen.
Sliep er na een paar dagen een hele nacht mee, natuurlijk is het even wennen maar dat is logisch.
Niet gelijk opgeven is mijn advies, het werkt echt.

Anoniem, 25 februari 2020

Ik heb nu 4 maanden de SnorEx van jullie en ik ben zeer tevreden omdat ik beter slaap ik geen Apneu meer heb en omdat mijn vrouw nu ook weer gewoon kan slapen en niet als zij wakker wordt vanwege het lawaai naar een andere kamer moet. Ik zelf had een korte gewenning 2 nachten dit is kort ik denk zelf dat andere er iets langer over zullen doen maar het is de moeite waard. Ik zelf ben er erg content mee omdat dt ik hierdoor geen zuurstofmasker hoeft te dragen. Over de behandeling niks dan lof goed voorgelicht en kon later gewoon langs komen om iets te laten bijstellen. Top bedankt voor alles.

Hans van Cappelle, 24 februari 2020

Na verschillende dingen geprobeerd te hebben, was de Snörex mijn laatste ‘hoop’. En eerlijk gezegd was ik aanvankelijk wat sceptisch… Maar mijn scepsis is inmiddels weggenomen. Ik snurk nauwelijks meer, mijn partner slaapt weer goed en ik wordt écht uitgerust wakker.

Anoniem, 24 februari 2020

Sinds ik mijn Snorex heb, snurk ik niet meer en ben ik van mijn lichte mate van Apneu verlost.

Anoniem, 20 februari 2020

verstandige en goed werkende aanschaf geweest.

Anoniem, 13 februari 2020

Bevalt mij goed; in begin wel even wennen qua gevoel. Mijn vrouw kan weer rustig slapen.

Henk Tomesen, 5 februari 2020

Op latere leeftijd kreeg ik veel last van gesnurk en apneu Ik ben daarvoor behandeld door mijn tandarts die mij een zgn snurkgebit heeft aangemeten. Dat heeft nooit tot volle tevredenheid gewerkt en trok mijn onderkaak uit zijn verband. Gevolg was dat ik jaren apart van mijn vrouw sliep. Dat was nodig omdat we allebei anders niet sliepen. Toevalligerwijs zagen wij de reclame van Snorex. Niet geschoten is altijd mis, dachten we, dus zijn we naar deze firma gegaan. Zij hadden een goed verhaal. Na enig aarzelen, we schrokken van de stevige prijs, ben ik toch met hen in zee gegaan. Dat is achteraf een goede keuze geweest. Ik slaap weer in de echtelijke sponde en mijn echtgenote hoort mij niet meer. Deze uitkomst is niet zonder slag of stoot gekomen. Ik heb heel erg moet wennen aan het gebitje en had veel last van kokhalzen. Voorts moet er rekening mee worden gehouden dat je een aantal keren terug moet voor bijstelling. De afstelling is tenslotte per persoon anders. Het is een kwestie van geduld en volhouden. Sprookjes bestaan niet!!

Anoniem, 3 februari 2020

Ik kom al ruim 20 jaar bij SomnoClinic. Ik sneurkte heel erg en had veel slaapapneu’s waardoor mijn vrouw me ’s nachts steeds wakker maakte en kwam ’s morgens niet uitgerust uit bed en ging dan al vermoeid naar mijn werk. Via de huisarts, die mij verwees naar Snorex kwam ik in Weert. Ik werd daar onderzocht door een KNO arts en die zei dat mijn tong in mij slaap in mijn luchtpijp gleed en ik daarom bijna ging lucht kreeg en slaapapneu’s had. Met het Sorex apparaat is dit helemaal over. Ik heb nu al mijn 3e apparaat tot volle tevredenheid van mijn vrouw en mij. Ik kan het een ieder aanbevelen. Een eenvoudig apparaat. Geen operatie aan de huig of een beademingsapparaat of andere merkwaardige behandelingen nodig.Vakbekwaam en vriendelijk personeel

J.L. Matze, 5 februari 2020

Zeer tevreden over het gebruik van de Snorex, reeds aanbevolen aan vrienden, die er ook erg tevreden over zijn.

Anoniem, 2 februari 2020

Eerdere methoden om het snurken te verhelpen bleken waardeloos. Een spray om op te tong te spuiten? Totaal geen effect! Een zelfbijtbitje? Het resultaat: ernstige kramp in de kaken en ik snurkte nog net zo hard. Daarom met de nodige reserve aan Snörex begonnen. Mocht dit weer niets zijn, dan was ik dit keer wel duizend euro kwijt. Dat is niet niets. Maar om een lang verhaal kort te maken: mijn vrouw is de gelukkigste vrouw van de wereld. Hoe ik ook lig te slapen, ik snurk niet meer. Zelfs niet wanneer ik op mijn rug lig. Het was wel even wennen voor het gevoel van kokhalzen over ging, dat wel. Aan een multifocale bril ben je sneller gewend. Had ik ook wel verwacht. Ik ben daarom aan dit bitje begonnen op vakantie. Maar ook daar hoefde ik geen tweede hotelkamer te reserveren. Na bijna drie maanden gebruik ga ik terug voor controle en misschien verdere fijnafstemming.

Anoniem, 31 januari 2020

Het koste even wat moeite, geduld en doorzetvermogen om aan de beugel te wennen. Ik heb als kind nooit een beugel gehad en was niet helemaal voorbereid de druk en spanning die je in begin op je tanden voel. Het heeft ongeveer een maand geduurd voordat ik ermee kon slapen en tijdens het eerste half jaar is de stang en voet een aantal keren aangepast. Uiteindelijk is de afstelling zodanig dat ik om het driekwart jaar langs kan komen voor een kleine bijstelling. Dit mocht tot nu toe zonder een consult te hoeven betalen wat op zich al bijzonder is. Mijn partner slaapt licht en heeft gaauw last van allerlei geluiden – we kunnen nu weer samen in een bed slapen. Het is even wennen maar ik ben er blij mee.

Anoniem, 31 januari 2020

Na jaren een MRA-beugel te hebben gebruikt kreeg ik last van mijn onderkaak. Omdat de beugel aan vervanging toe was besloot ik te gaan voor de Snörex-beugel. En daar heb ik geen spijt van! Mijn echtgenote heeft er ook geen spijt van, want ze hoeft zich geen zorgen te maken over gesnurk naast haar!
De beugel zit perfect en aan de ‘pelote’ ben je zó gewend!

Anoniem, 31 januari 2020

VOOR MIJ MOET ER NIETS VERANDERD WORDEN ,HET IS PERFECT ZO !!
IK SLAAP VEEL BETER , BEN FIT SMORGENS EN MIJN VROUW SLAAPT OOK VEEL BETER 🙂

DANK HIERVOOR AAN HET SNOREX TEAM !

Anoniem, 29 januari 2020

Ik gebruik al ruim 6 jaar de Snörex. Het blijft een beetje wennen. Ik doe hem in als ik bijna in slaap val en dan heb ik er dan helemaal geen last van. Ik merk het als ik de Snörex niet heb ingedaan. Ik slaap dan onrustiger, word wakker van mezelf en heb ik een beetje hoofdpijn. Geen goed begin van de dag. Mijn vrouw “eist” het gebruik van de Snörex omdat zij dan ook beter slaapt. En op de camping en bij logeerpartijen, krijg ik nu ook geen opmerkingen meer over snurken. Wel zo prettig voor iedereen.

Anoniem, 23 januari 2020

Ik kan al 10 jaar rustig naast mijn vrouw slapen zonder problemen ineen hotel overnachten top.

Anoniem, 20 januari 2020

Heb je een snurk of appneu probleem schroom niet en ga naar snorex. Profesionele deskundigen op dit gebied altijd een passende oplossing op een goede nachtrust. Voor mij persoonlijk heeft snorex mijn huwelijk gered na 3 jaar gescheiden slapen eindelijk weer leppeltje leppeltje

J van der Veer, 16 januari 2020

sedert 2013 snorex in gebruik, word uitgeslapen wakker. 
OSAS AHI 20/h bij slaaponderzoek zonder Snorex
OSAS AHI 2/h bij slaaponderzoek met Snorex
In 2013 vergoedde mijn verzekering Avero Achmea slechts de helft van de kosten
Thans in 2020 Zilveren Kruis Achmea wordt niets meer vergoed -dit betreft na 6 jaar een nieuwe Snorex ondanks verwijzing KNO arts met vermelding dat ik geen MRA kan dragen ivm onderbeugel en geen CPAP apparaat kan gebruiken. Ga nu in beroep bij Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen Bij negatieve reactie zal ik naar burgerlijk rechter gaan en tevens contact opnemen met consumenten organisaties zoals bv Radar, Kassa en Max ik ervaar de afwijzing als discriminatie omdat ik geen andere optie heb vanwege onderbeugel en CPAP mij alleen maar uit mijn slaap hield

A Rijnders, 19 januari 2020

Gebruik de SnörEx nu 6 jaar en ben zeer tevreden. Mijn vrouw merkt meteen als ik ‘m niet gebruik.

Wil Vinclair, 18 januari 2020

Een goede aanschaf

Sinds een jaar heb ik nu de Snorex. Het heeft nogal wat tijd gekost om de juiste instelling te vinden maar hierbij ben ik zeer goed geholpen.Ik ben hiervoor diverse keren naar de lokaties in Breukelen en Rotterdam geweest en dit was nooit een probleem.
Sinds ik de Snorex heb, slaap ik weer goed en is het snurken afgelopen. Het is wel een gewenning in je mond maar daarna is het echt een goede aanschaf.
Ik vind het wel belachelijk dat de beugel niet vergoed wordt door de verzekering. Als ik de beugel niet zou hebben, zou dat voor lichamelijke problemen gaan zorgen hetgeen voor de verzekering dan weer kosten veroorzaakt. Stoppen met roken wordt ook vergoed.

Anoniem, 15 januari 2020

Prima oplossing

Nadat mijn vrouw al geruime tijd met oordoppen sliep was het tijd voor actie. Na het lezen van recensies gekozen voor de Snörex. Kon snel terecht voor afspraak en inmeten van de beugel was een peulenschil. Er werd duidelijk aangegeven dat er soms meerdere bezoeken noodzakelijk zijn om de juiste afstelling te vinden. Elke gebruiker is anders en zo ook de afstelling van de beugel. Ben meerdere keren terug geweest voor bijstellen van de beugel en heb nog niet helemaal de juiste afstelling gevonden, but we are getting there.
Elk bezoek voel ik me welkom en wordt ik met dezelfde positieve energie geholpen. De beugel werkt bij juiste afstelling super. Alleen kan het soms na verloop van tijd zijn dat hij toch iets moet worden bijgesteld. De Snörex is prima oplossing voor mij. 

Milo Godschalk, 15 januari 2020

“Reeds na 4 weken een goed resultaat. Een goede nachtrust.”

Mijn ervaring is louter positief

Mijn ervaring is louter positief. Natuurlijk was het even wennen en creëert je tong veel speeksel in het begin. Maar zodra je accepteert in het begin dat er iets vreemds in je mond zit en je je realiseert dat je tong een soort spier is die ontspant als je slaapt dan werkt het prima. Na een aantal dagen was ik eraan gewend en na een week sliep mijn vrouw alweer naast mij. Ik maak nog wel wat kleine geluidjes maar die worden door mijn wederhelft bestempeld als schattig. Hard snurken en mijn partner wakker snurken is voorgoed verleden tijd.

Anoniem, 15 november 2019

Ben van het snurken af

Ik draag de beugel nu 1 jaar en ben van het snurken af. In het begin is het wat aanpassen maar het wendt wel. En het belangrijkste is dat het effectief werkt

Martin de Laat, 20 november 2019

We zijn weer blij dat we samen slapen.

Heb ruim 2 jaar apart geslapen wat niet fijn is.Niet goed voor allebei.Keuze was of allebei niet goed slapen of apart en wel slapen.Allerlei dingen geprobeerd,neus klemmetjes ,filters en meer van die rommel wat dus echt niet werkt.Opereren is ook geen optie,heb twee broers van mijn vrouw die dat hebben gedaan maar nog steeds snurken.Toen vertelde de assistente van mijn huisarts dat ik eens langs moest gaan bij jullie.(ze had er namenlijk gewerkt en zei dat het echt werkte)Heb de intake gedaan en eigelijk op vrij korte termijn beslist.Ik heb het van een technishce kant bekeken en het verhaal is zeer aanemenlijk.Heb een snorex aan laten meten.Ben aan de slag gegaan met de gewenning.Het gaat niet venzelf wat logisch is met een beugel in je mond die ook nog je tong naar beneden duwt.Je moet wel doorzetten,het is het waard.We zij weer blij dat we samen slapen.Snurken doe ik niet meer,wel een paar bijgeluidjes die wellicht na wat aanpassing nog weggepoetst kunnen worden.Kortom het werkt.

Ben van Berlo, 14 november 2019

We slapen gewoon weer samen

Zoals in het tv-spotje: we slapen gewoon weer samen en de logeerkamer is weer alleen voor logés.

Anoniem, 12 september 2019

De SnörEx werkt veel beter dan de standaard snurkbeugels 

Ik heb verschillende snurkbeugels gebruikt met wisselend resultaat. De Snörex was even wennen, maar het werkt veel beter dan de standaard snurkbeugels. Ik kan ’s nachts weer lekker slapen en goed ademhalen.

Anoniem, 22 september 2019

Ik kan nu weer met mijn vriendinnen op vakantie zonder schaamte

Na alle mogelijkheden tegen snurken te hebben geprobeerd kwam ik bij Snörex terecht. Snelle afspraak en behandeling. Wel een paar nachten moeten wennen aan de beugel. De werking is goed. Ik kan nu weer met mijn vriendinnen op vakantie zonder schaamte. En in de ochtend zonder strepen op mijn gezicht naar mijn werk.
De prijs is wel erg hoog en daarom niet voor iedereen mogelijk..

Anoniem, 28 september 2019

100% tevreden

Ik heb al meer dan 10 jaar een Snörex en ik ben er 100% tevreden van. Ik snurkt niet meer, ik slaap goed en als ik op reis ga neem ik het toestelletje probleemloos mee. Gemakkelijker kan niet! Een schande dat niet door het ziekenfonds terubetaald wordt!!!

Anoniem, 29 juli 2019

Slaap weer als een roos

Dit is m’n tweede beugel. Eerste beugel paste niet meer goed door plaatsen van een brug door de tandarts. Dus begon weer te snurken. Vandaar nieuwe aangeschaft en slaap weer als een roos. Overigens was bij mij een lichte apneu vastgesteld in 2011. Met deze beugel verholpen, wat ook is vastgesteld middels een slaaptest in het ziekenhuis.  De SnorEx werkt gewoon! Verbeterpunt: De beugel goedkoper maken. Maar ik begrijp de kosten die gemaakt worden hoor!

Harald Garretsen, 1 juli 2019

Geachte heer of mevrouw,

Uw “felicitatie “aan mijn adres vanwege de leeftijd van 4 jaar van mijn Snörex ( 1461 dagen ! ) in dank ontvangen. ECHTER: ik moet als één van uw ongetwijfeld vele klanten UW BEDRIJF een groot compliment maken ! U heeft mij een zeer bruikbare , effectieve en duurzame orthese geleverd.
Ik verwonder mij erover dat het ding nog steeds mijn snurkprobleem opheft. Zeer opvallend is, als ik in de vroege ochtend , enkele uren vóór het opstaan,mijn orthese uit doe vrijwel direct het snurken begint. Het is mijn echtgenote die mij daar dan op wijst. Beter bewijs van de effectiviteit is er niet !
En dat na 4 jaar dagelijks gebruik. Dat vind ik een knappe prestatie. Regelmatig, tweemaal per jaar, breng ik een bezoek aan de tandarts. Mijn onderkaak bevat nog twee snijtanden, de rest wordt ingenomen door een prothese. Zodra er zich wijzigingen gaan voordoen in mijn bovenkaak, dat is zonneklaar, moet natuurlijk mijn orthese worden aangepast. Zolang dit niet het geval is zie ik er de noodzaak niet van in me naar Weert te spoeden.
Bij mijn laatste bezoek heeft u mij diverse schoonmaakmiddeltjes aangeraden en verkocht. Ze staan nog ongebruikt in het kastje. Na gebruik reinig ik mijn orthese al die jaren al , zonder onderbeking , met succes ,met een middel dat luistert naar de naam “Ecosym”. Ik wilde u deze ervaring niet onthouden.

Een zeer tevreden ,zij het eigenzinnige klant,

Anoniem, 14 juli 2019

5 jaar SnörEx gebruikt met prima resultaat

5 jaar snorex gebruikt met prima resultaat. Geen gesnurk meer, ik slaap prima, geen hoofdpijn in de ochtend, beter uitgeslapen, ook het gewenningsproces van de snorex verliep van 1 minuut in tot binnen 14 dagen de hele nacht,

Anoniem, 24 juni 2019

Had ik dit maar eerder gedaan

SomnoClinic ! Ja op tv zag je het wel is voorbij komen maar dan doe je er in eerste instantie niets mee apart slapen gaat toch goed. Dan komt het moment dat je op onderzoek uitgaat en je ontdekt dat het best een investering is en dat houd je dan weer tegen. Maar nu ik eindelijk besloten heb je toch te proberen denk ik Had ik dat maar veel eerder gedaan.  Wat een goed product is dit! Heel blij mee.

Anoniem, 28 juni 2019

Het beste alternatief dat wérkt

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

De beugel voldoet uitstekend

Sinds 15 jaar gebruiker van een apneu-beugel van SnörEx. De beugel voldoet uitstekend, met name volgens mijn vrouw, maar het vraagt enige tijd (bij mij enkele jaren!)voordat de beugel echt helemaal gewend is. De eerste weken zijn echt “doorbijten”. Als je dat kunt, is het bij snurk- en apneuproblemen een aanrader!! Ik ben nu aan mijn derde beugel begonnen.

Anoniem, 8 mei 2019

Ik ben erg blij met mijn SnörEx-beugel!

Ik slaap veel beter door en wordt echt uitgerust wakker. De beugel kon ik vanaf de eerste dag goed verdragen. Waarschijnlijk kwam dat omdat we kozen voor een korte pelotte met weinig druk. Na 1 maand was de druk onvoldoende en begon ik weer licht te snurken. Bij de nacontrole-afspraak is er toen een langere pelotte met meer druk geplaatst en was het snurken weer over. Deze langere pelotte kon ik prima verdragen: mijn gehemelte en tong waren al helemaal gewend aan de beugel. Kortom, ik ben heel tevreden over de werkwijze in de Somnoclinic en de manier waarop ik heb kunnen wennen aan de beugel. Dat ik zoveel beter slaap had ik niet verwacht.

Anoniem, 7 mei 2019

Ik zou het iedereen aanbevelen!

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

100% verbeterd

Ik gebruik sinds 2013 de SNOREX en mijn slapen is met 100% verbeterd en ook voor mijn partner.
Iedereen die snurkt of apneu heeft zou ik dit product aanraden

Herman Redeker, 11 april 2019

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard. Werkt goed tegen snurken en apnoe, is super-makkelijk mee te nemen op reis en het bedrijf Somnoclinic levert goede discrete en snelle service.

Anoniem, 2 mei 20199

In 2008-2009 ben ik bij U geweest voor het aanmeten van Uw beugel in Weert i.v.m. mijn gesnurk met al de problemen van dien met mijn vrouw. Ik wil U mededelen dat ik 30 Mei mede door Uw beugel 50 jaar getrouwd ben door het dagelijks te gaan slapen met de beugel. In deze ruim 10 jarige periode is de veer van de beugel 2 x vervangen en tot op heden voldoet hij nog prima. Mede door de beugel kunnen wij er een mooi feest van maken , hiervoor hartelijk dank

Thomas Dekker, 2 april 2019

Ik kan het iedereen aanraden

Door de SnörEx beugel slapen mijn vrouw en ik weer de hele nacht samen in 1 bed. Zij is zeer met deze investering. Ik kan het iedereen aanraden die problemen heeft met snurken.

Anoniem, 30 maart 2019

Dit is mijn tweede SnörEx.

Het eerste exemplaar heb ik na ca. 15 jaar gebruik weg moeten doen. Was totaal versleten. Heeft zijn geld wel opgebracht ! Bij het tweede exemplaar werd na een korte periode van ongemak het euvel perfect opgelost. Tot volle tevredenheid ! Hoop dat ik met dit tweede exemplaar net zo veel plezier en gemak mag hebben als mijn eerste !!

J.G. Brants , 23 maart 2019

Eind 2005 ben ik heel goed geholpen met een Snörex beugel op maat. Mijn slaap apneu en snurken zijn, na de korte gewenningsperiode, helemaal opgehouden. Dankzij de beugel heb ik destijds een voorgestelde, veel ingrijpender, chirurgische ingreep vermeden. Ik kon me toen goed concentreren op afvallen wat ook is bereikt. Daarna heb ik de beugel nog af en toe perioden gebruikt bij licht snurken. Nu krijg ik een brug en laat ik bekijken of de beugel nog is aan te passen of moet worden vervangen.
Fijn dat dit product er was en is.

Anoniem, 4 april 2019

Heel tevreden

Kon meteen al vanaf de eerste nacht de beugel goed inhouden, echter met weinig resultaat. Daarvoor was ik gewaarschuwd, en 3 weken later heb ik de beugel laten bijstellen wat meteen zeer goed resultaat gaf. Ben heel tevreden.

Patrick Derycke, 19 februari 2019

Uitstekend

Mijn SnörEx is uitstekend geen geklaag meer en zeker geen gesnurk meer. Slaap veel beter en was het zeer snel gewoon en veel beter dan dat stom masker of cpap daar kun je helemaal niet mee slapen en helpt ook helemaal niks. SnorEx helpt tenminste fatsoenlijk en geweldig

Stefan Vliegen, 17 februari 2019

Ik gebruik de SnorEx al 10 jaar en al die tijd al tevreden. Kom uitgerust uit mijn bed.
En ook mijn vrouw slaapt beter doordat ik niet meer snurkt.

Anoniem, 12 februari 2019

Mijn derde SnörEx®

Heb op dit moment mijn derde Snörex en kan dus niet meer zonder. Dankzij de Snörex hebben zowel mijn vrouw als ikzelf weer echte nachtrust. Als de Snörex een keertje weg moet voor reparatie dan lig ik op de logeerkamer en slaap ik nauwelijks.

John van Kemenade, 26 januari 2019

Dank je wel, SnörEx

Mijn vrouw slaapt heerlijk dankzij Snorex. Ik heb geen apneu, ik ben rugslaper en snurk als een straaljager. Met Snorex geluidloos. Zij gelukkig en ik heb geen last van de Snorex. Iedereen gewonnen. Dank je wel, Snorex

Kees van den Boom, 1 februari 2019

Fantastisch

Ik snurkte gigantisch. Is nu gereduceerd tot niet of nauwelijks. Fantastisch voor mijn vrouw.
Ben er erg blij mee.

Aart Keijer, 8 januari 2019

Het werkt!

Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!

Jan Ziengs, 23 november 2018

De moeite waard

Het is wel degelijk de oplossing voor het snurkprobleem. Aan het begin is het wel erg wennen.
Even door de zure appel heen bijten de eerste nachten.
De aanschaf is wel erg prijzig maar zeker de moeite waard

Mark Aantjes, 15 november 2018

Ik heb eerst een paar jaar een MRA beugel gehad, hierdoor is mijn onderkaak erg naar voren komen staan. Elke keer bij de controle werd de beugel bijgesteld, dan zeiden ze hoe ver kan u nog naar voren met de onderkaak, en daarop werd de beugel weer opnieuw ingesteld. Mijn aangezicht veranderen heel erg. Toen las ik over Snorex ben gaan praten en heb hem sinds eind 2017 elke nacht in. Zodra er iets mee was kon ik vrij snel terecht en werd er serieus na gekeken. Mijn aangezicht is weer redelijk normaal geworden, omdat er niets met je onderkaak gebeurd! Een aanrader dus!!

Patricia Houth-Argante, 18 september 2018

Mijn dank is groot.

Na jaren zoeken voor mijn snurkprobleem is het eindelijk stil in de slaapkamer. De snorex is de beste uitvinding zins de fiets. Er is voor mij een nieuwe periode in mijn leven aangebroken. Mijn dank is groot.

Jan Olaf Boorsma, 23 augustus 2018

Ik heb mijn SnörEx al bijna 20 jaar!!!

Hoewel ik beperkt gebruik maak (alleen vakanties) functioneert de beugel goed volgens de beste beoordelaar van de wereld: mijn echtgenote

Anoniem, 9 augustus 2018

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door Snorex. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze Snorex aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Geen apneus en veel bewegingsvrijheid

Door gebruik van Depakine sinds 1999 was ik in een korte tijd flink zwaarder geworden (bekende bijwerking van dit medicijn). Ik kreeg vervolgens last van vermoeidheid. Mijn echtgenote maakte mij erop attent dat ik heftig was gaan snurken en dat mijn ademhaling regelmatig helemaal stopte. Ik ben hierover gaan lezen en ontdekte het bestaan van apneu en de gevolgen. In 2007 doorverwezen naar het ziekenhuis en een slaaponderzoek resulteerde in een aantal van 13 ademstops, een matige aantal. KNO arts Eric Theunissen adviseerde mij een operatieve ingreep met een 80% kans op genezing: verwijderen van keelamandelen en halvering van de huig. Wel pijnlijk, maar dat was tijdelijk. Ik ging akkoord, niet wetende dat dit eigenlijk een dom advies was. De keelholte wordt daardoor groter en de tong blokkeert ‘s nachts de ademhaling nog meer! Het aantal stops na de operatie was dus gestegen van 13 naar 38 !! Vanwege die 20% kans van niet slagen, was hem uiteindelijk niets te verwijten natuurlijk. In 2008 werd ik ingesteld op een C-pap via de neus en dat ging eigenlijk best goed. Géén apneu meer. In 2014 ontdekte ik Snörex via een reclamefilmpje en in 2015 heb ik er een in Weert aan laten meten. Bevalt me erg goed. Geen apneus en veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de C-pap. Ik kan hem echt aanraden.

Peter, 16 april 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar de somno clinic voor advies. Na het aanschaffen van de snörex was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt. 

Ida Huijgens, 27 juni 2018

Snurkbeugel werkt voortreffelijk! Na vele jaren gebruik is het veertje afgebroken. Beugel opgestuurd en zeer vlot gerepareerd. Diverse keren telefonisch contact gehad en dat verliep vlot en prettig. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden! 

Anoniem, 21 juni 2018

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

“Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn”
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de snorex snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn snorex na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de snörex en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn snörex, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de Snörex. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid. Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd. Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018

“Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij.”
Dennie Christian
Zanger
Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test