Weert - Breukelen - Rotterdam - Antwerpen
Tel: 0495-530056 - 020-7192300 - 010-5300777 - 0032(0)35559782

De SnörEx® is een snurkbeugel die op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

De SnörEx® wordt sinds 1991 gemaakt en is een van de eerste snurkbeugels in Europa. De SnörEx wordt in ons labaratorium door gediplomeerde vakmensen uniek voor u vervaardigd.

De SnörEx® luchtwegorthese dient persoonlijk te worden aangemeten en vervaardigd. Het is vooraf vast te stellen of u ook geholpen kunt worden met deze snurkbehandeling. Als tijdens de kosteloze eerste consultatie blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een mondstuk voor u op maat vervaardigd.

De SnörEx® is na een korte gewenning comfortabel in het dragen en zeer doelmatig. Het kan ook toegepast worden bij prothesedragers. De SnörEx geeft geen pijnlijke kaakstandverandering en of kaakgewrichtsklachten.

De SnörEx® kost €1095.

Nieuw: SnörEx® app

Informatie

Aanschaf

Bij aanschaf van een SnörEx® ontvangt u het volgende:

Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test