Weert - Breukelen - Rotterdam - Antwerpen
Tel: 0495-530056 - 020-7192300 - 010-5300777 - 0032(0)35559782

Geachte heer of mevrouw,

Uw “felicitatie “aan mijn adres vanwege de leeftijd van 4 jaar van mijn Snörex ( 1461 dagen ! ) in dank ontvangen. ECHTER: ik moet als één van uw ongetwijfeld vele klanten UW BEDRIJF een groot compliment maken ! U heeft mij een zeer bruikbare , effectieve en duurzame orthese geleverd.
Ik verwonder mij erover dat het ding nog steeds mijn snurkprobleem opheft. Zeer opvallend is, als ik in de vroege ochtend , enkele uren vóór het opstaan,mijn orthese uit doe vrijwel direct het snurken begint. Het is mijn echtgenote die mij daar dan op wijst. Beter bewijs van de effectiviteit is er niet !
En dat na 4 jaar dagelijks gebruik. Dat vind ik een knappe prestatie. Regelmatig, tweemaal per jaar, breng ik een bezoek aan de tandarts. Mijn onderkaak bevat nog twee snijtanden, de rest wordt ingenomen door een prothese. Zodra er zich wijzigingen gaan voordoen in mijn bovenkaak, dat is zonneklaar, moet natuurlijk mijn orthese worden aangepast. Zolang dit niet het geval is zie ik er de noodzaak niet van in me naar Weert te spoeden.
Bij mijn laatste bezoek heeft u mij diverse schoonmaakmiddeltjes aangeraden en verkocht. Ze staan nog ongebruikt in het kastje. Na gebruik reinig ik mijn orthese al die jaren al , zonder onderbeking , met succes ,met een middel dat luistert naar de naam “Ecosym”. Ik wilde u deze ervaring niet onthouden.

Een zeer tevreden ,zij het eigenzinnige klant,

Anoniem, 14 juli 2019

Slaap weer als een roos

Dit is m’n tweede beugel. Eerste beugel paste niet meer goed door plaatsen van een brug door de tandarts. Dus begon weer te snurken. Vandaar nieuwe aangeschaft en slaap weer als een roos. Overigens was bij mij een lichte apneu vastgesteld in 2011. Met deze beugel verholpen, wat ook is vastgesteld middels een slaaptest in het ziekenhuis.  De SnorEx werkt gewoon! Verbeterpunt: De beugel goedkoper maken. Maar ik begrijp de kosten die gemaakt worden hoor!

Harald Garretsen, 1 juli 2019

5 jaar SnörEx gebruikt met prima resultaat

5 jaar snorex gebruikt met prima resultaat. Geen gesnurk meer, ik slaap prima, geen hoofdpijn in de ochtend, beter uitgeslapen, ook het gewenningsproces van de snorex verliep van 1 minuut in tot binnen 14 dagen de hele nacht,

Anoniem, 24 juni 2019

Had ik dit maar eerder gedaan

SomnoClinic ! Ja op tv zag je het wel is voorbij komen maar dan doe je er in eerste instantie niets mee apart slapen gaat toch goed. Dan komt het moment dat je op onderzoek uitgaat en je ontdekt dat het best een investering is en dat houd je dan weer tegen. Maar nu ik eindelijk besloten heb je toch te proberen denk ik Had ik dat maar veel eerder gedaan.  Wat een goed product is dit! Heel blij mee.

Anoniem, 28 juni 2019

Het beste alternatief dat wérkt

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

De beugel voldoet uitstekend

Sinds 15 jaar gebruiker van een apneu-beugel van SnörEx. De beugel voldoet uitstekend, met name volgens mijn vrouw, maar het vraagt enige tijd (bij mij enkele jaren!)voordat de beugel echt helemaal gewend is. De eerste weken zijn echt “doorbijten”. Als je dat kunt, is het bij snurk- en apneuproblemen een aanrader!! Ik ben nu aan mijn derde beugel begonnen.

Anoniem, 8 mei 2019

Ik ben erg blij met mijn SnörEx-beugel!

Ik slaap veel beter door en wordt echt uitgerust wakker. De beugel kon ik vanaf de eerste dag goed verdragen. Waarschijnlijk kwam dat omdat we kozen voor een korte pelotte met weinig druk. Na 1 maand was de druk onvoldoende en begon ik weer licht te snurken. Bij de nacontrole-afspraak is er toen een langere pelotte met meer druk geplaatst en was het snurken weer over. Deze langere pelotte kon ik prima verdragen: mijn gehemelte en tong waren al helemaal gewend aan de beugel. Kortom, ik ben heel tevreden over de werkwijze in de Somnoclinic en de manier waarop ik heb kunnen wennen aan de beugel. Dat ik zoveel beter slaap had ik niet verwacht.

Anoniem, 7 mei 2019

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

100% verbeterd

Ik gebruik sinds 2013 de SNOREX en mijn slapen is met 100% verbeterd en ook voor mijn partner.
Iedereen die snurkt of apneu heeft zou ik dit product aanraden

Herman Redeker, 11 april 2019

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard. Werkt goed tegen snurken en apnoe, is super-makkelijk mee te nemen op reis en het bedrijf Somnoclinic levert goede discrete en snelle service.

Anoniem, 2 mei 20199

In 2008-2009 ben ik bij U geweest voor het aanmeten van Uw beugel in Weert i.v.m. mijn gesnurk met al de problemen van dien met mijn vrouw. Ik wil U mededelen dat ik 30 Mei mede door Uw beugel 50 jaar getrouwd ben door het dagelijks te gaan slapen met de beugel. In deze ruim 10 jarige periode is de veer van de beugel 2 x vervangen en tot op heden voldoet hij nog prima. Mede door de beugel kunnen wij er een mooi feest van maken , hiervoor hartelijk dank

Thomas Dekker, 2 april 2019

Ik kan het iedereen aanraden

Door de SnörEx beugel slapen mijn vrouw en ik weer de hele nacht samen in 1 bed. Zij is zeer met deze investering. Ik kan het iedereen aanraden die problemen heeft met snurken.

Anoniem, 30 maart 2019

Dit is mijn tweede SnörEx.

Het eerste exemplaar heb ik na ca. 15 jaar gebruik weg moeten doen. Was totaal versleten. Heeft zijn geld wel opgebracht ! Bij het tweede exemplaar werd na een korte periode van ongemak het euvel perfect opgelost. Tot volle tevredenheid ! Hoop dat ik met dit tweede exemplaar net zo veel plezier en gemak mag hebben als mijn eerste !!

J.G. Brants , 23 maart 2019

Eind 2005 ben ik heel goed geholpen met een Snörex beugel op maat. Mijn slaap apneu en snurken zijn, na de korte gewenningsperiode, helemaal opgehouden. Dankzij de beugel heb ik destijds een voorgestelde, veel ingrijpender, chirurgische ingreep vermeden. Ik kon me toen goed concentreren op afvallen wat ook is bereikt. Daarna heb ik de beugel nog af en toe perioden gebruikt bij licht snurken. Nu krijg ik een brug en laat ik bekijken of de beugel nog is aan te passen of moet worden vervangen.
Fijn dat dit product er was en is.

Anoniem, 4 april 2019

Heel tevreden

Kon meteen al vanaf de eerste nacht de beugel goed inhouden, echter met weinig resultaat. Daarvoor was ik gewaarschuwd, en 3 weken later heb ik de beugel laten bijstellen wat meteen zeer goed resultaat gaf. Ben heel tevreden.

Patrick Derycke, 19 februari 2019

Uitstekend

Mijn SnörEx is uitstekend geen geklaag meer en zeker geen gesnurk meer. Slaap veel beter en was het zeer snel gewoon en veel beter dan dat stom masker of cpap daar kun je helemaal niet mee slapen en helpt ook helemaal niks. SnorEx helpt tenminste fatsoenlijk en geweldig

Stefan Vliegen, 17 februari 2019

Ik gebruik de SnorEx al 10 jaar en al die tijd al tevreden. Kom uitgerust uit mijn bed.
En ook mijn vrouw slaapt beter doordat ik niet meer snurkt.

Anoniem, 12 februari 2019

Mijn derde SnörEx®

Heb op dit moment mijn derde Snörex en kan dus niet meer zonder. Dankzij de Snörex hebben zowel mijn vrouw als ikzelf weer echte nachtrust. Als de Snörex een keertje weg moet voor reparatie dan lig ik op de logeerkamer en slaap ik nauwelijks.

John van Kemenade, 26 januari 2019

Dank je wel, SnörEx

Mijn vrouw slaapt heerlijk dankzij Snorex. Ik heb geen apneu, ik ben rugslaper en snurk als een straaljager. Met Snorex geluidloos. Zij gelukkig en ik heb geen last van de Snorex. Iedereen gewonnen. Dank je wel, Snorex

Kees van den Boom, 1 februari 2019

Fantastisch

Ik snurkte gigantisch. Is nu gereduceerd tot niet of nauwelijks. Fantastisch voor mijn vrouw.
Ben er erg blij mee.

Aart Keijer, 8 januari 2019

Het werkt!

Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!

Jan Ziengs, 23 november 2018

De moeite waard

Het is wel degelijk de oplossing voor het snurkprobleem. Aan het begin is het wel erg wennen.
Even door de zure appel heen bijten de eerste nachten.
De aanschaf is wel erg prijzig maar zeker de moeite waard

Mark Aantjes, 15 november 2018

Ik heb eerst een paar jaar een MRA beugel gehad, hierdoor is mijn onderkaak erg naar voren komen staan. Elke keer bij de controle werd de beugel bijgesteld, dan zeiden ze hoe ver kan u nog naar voren met de onderkaak, en daarop werd de beugel weer opnieuw ingesteld. Mijn aangezicht veranderen heel erg. Toen las ik over Snorex ben gaan praten en heb hem sinds eind 2017 elke nacht in. Zodra er iets mee was kon ik vrij snel terecht en werd er serieus na gekeken. Mijn aangezicht is weer redelijk normaal geworden, omdat er niets met je onderkaak gebeurd! Een aanrader dus!!

Patricia Houth-Argante, 18 september 2018

Mijn dank is groot.

Na jaren zoeken voor mijn snurkprobleem is het eindelijk stil in de slaapkamer. De snorex is de beste uitvinding zins de fiets. Er is voor mij een nieuwe periode in mijn leven aangebroken. Mijn dank is groot.

Jan Olaf Boorsma, 23 augustus 2018

Ik heb mijn SnörEx al bijna 20 jaar!!!

Hoewel ik beperkt gebruik maak (alleen vakanties) functioneert de beugel goed volgens de beste beoordelaar van de wereld: mijn echtgenote

Anoniem, 9 augustus 2018

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door Snorex. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze Snorex aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Geen apneus en veel bewegingsvrijheid

Door gebruik van Depakine sinds 1999 was ik in een korte tijd flink zwaarder geworden (bekende bijwerking van dit medicijn). Ik kreeg vervolgens last van vermoeidheid. Mijn echtgenote maakte mij erop attent dat ik heftig was gaan snurken en dat mijn ademhaling regelmatig helemaal stopte. Ik ben hierover gaan lezen en ontdekte het bestaan van apneu en de gevolgen. In 2007 doorverwezen naar het ziekenhuis en een slaaponderzoek resulteerde in een aantal van 13 ademstops, een matige aantal. KNO arts Eric Theunissen adviseerde mij een operatieve ingreep met een 80% kans op genezing: verwijderen van keelamandelen en halvering van de huig. Wel pijnlijk, maar dat was tijdelijk. Ik ging akkoord, niet wetende dat dit eigenlijk een dom advies was. De keelholte wordt daardoor groter en de tong blokkeert ‘s nachts de ademhaling nog meer! Het aantal stops na de operatie was dus gestegen van 13 naar 38 !! Vanwege die 20% kans van niet slagen, was hem uiteindelijk niets te verwijten natuurlijk. In 2008 werd ik ingesteld op een C-pap via de neus en dat ging eigenlijk best goed. Géén apneu meer. In 2014 ontdekte ik Snörex via een reclamefilmpje en in 2015 heb ik er een in Weert aan laten meten. Bevalt me erg goed. Geen apneus en veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de C-pap. Ik kan hem echt aanraden.

Peter, 16 april 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar de somno clinic voor advies. Na het aanschaffen van de snörex was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt. 

Ida Huijgens, 27 juni 2018

Snurkbeugel werkt voortreffelijk! Na vele jaren gebruik is het veertje afgebroken. Beugel opgestuurd en zeer vlot gerepareerd. Diverse keren telefonisch contact gehad en dat verliep vlot en prettig. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden! 

Anoniem, 21 juni 2018

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

“Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn”
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de snorex snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn snorex na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de snörex en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn snörex, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de Snörex. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid. Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd. Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018

“Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij.”
Dennie Christian
Zanger
Sluit Menu

Aanmelden kosteloos eerste consult

Vragen over de SnörEx®

Maak afspraak reparatie SnörEx®

Doe onze gratis online apneu-test